Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Zache påkommen av polis – spändes fast efter fest

Q&A: Zache påkommen av polis – spändes fast efter Vip-fest
Foto: Patricia Recourt / Viaplay
Foto: Expressen TV / Expressen TV

Oscar ”Zache” Zachrison, 22, är en av deltagarna i årets ”Paradise hotel”.

I veckans ”Q&A” berättar han om en festkväll på Kreta som slutade med att han låg fastspänd på en bår och om hur relationen till Bettina Buchanan, 25, är i dag.

Innan ”Paradise hotel” bodde och jobbade Oscar ”Zache” Zachrison, 22, på den grekiska ön Kreta som vattengympainstruktör.

I veckans avsnitt av ”Q&A” berättar han om tiden på ön och en festkväll som inte riktigt slutade som planerat.

Det var när Oscar ”Zache” Zachrisons bror var på besök som syskonen bestämde sig för att delta i en stor strandfest som årligen hålls på Kreta.

Eftersom det var ett halvår sedan bröderna senast sågs så festade de på rejält. Så pass mycket att Oscar ”Zache” Zachrison fick en blackout.

– Sen ligger jag på stranden 06:00 och vaknar av att någon lyfter på mitt ögonlock och trycker in en ficklampa, säger han i ”Q&A”.

22-åringen berättar att han blev väldigt överraskad över uppvaknandet och försökte resa sig upp men upptäckte då att han var fastspänd i en ambulansbår.

Polisen ringde hotellet

Ambulanspersonalen ville att han skulle följa med till sjukhuset men eftersom ”Zache” skulle börja jobba tre timmar senare valde han att inte följa med.

Väl på hotellet möttes han av en receptionist som blev förvånad när ”Zache” klev in.

– Polisen och ambulansen har ringt hela natten och undrat för jag hade tydligen sagt att jag bodde på hotellet jag jobbade på och jag blev helt chockad för att alla visste om det här, säger han och fortsätter:

– Det gick bra, jag fick jobba kvar och jag höll i världens vattengympapass på morgonen efter.

Under sin medverkan i ”Paradise hotel” fattade Oscar ”Zache” Zachrison tycke för Bettina Buchanan. I ”Q&A” berättar han att de fortsatte ses hemma i Sverige efter programmet, men att det till slut inte höll.

– Vi träffades lite när vi kom hem, men sedan märkte vi att verkligheten krockade lite.

I dag har de en bra relation, menar ”Zache”.

– Det avslutades kanske inte jättebra men vi har snackat efteråt men vi har ingenting ont att säga om varandra.

Se mer:

Pinsamma missen – klippet som inte visats i tv
Q&A: Svenska kändisen som Niklas festhånglat med - utanför Paradise Hotel

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.