Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Yvonne Rydings vändning efter tuffa tiden – uppbrott med sambon

Tillvaron som kvinnlig entreprenör har inte varit enkel för Yvonne Ryding.
Foto: Stella Pictures

Premium: Det har varit en hård tid för Yvonne Ryding. De senaste åren har hon fått kämpa i motvind med företaget, och helt nyligen gick hon och sambon Mikael skilda vägar efter tio år tillsammans.

Men nu blickar entreprenören i Ryding framåt med entusiasm, samtidigt som mormorsdelen av henne är lättad över att ha flyttat närmare barn och barnbarn.

– Det känns bra i själen, säger hon.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en vecka

Få tillgång till hela Expressens digitala värld. Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Digital tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Allt detta ingår:

• Expressen.se och Expressen–appen – obegränsad tillgång till alla artiklar

• E-tidning och korsord alla dagar

• Alla artiklar på skonahem.se, halsoliv.se, levaochbo.se, teknikensvarld.se, mama.nu, alltomresor.se, amelia.se och alltommat.se

• Dela din prenumeration med upp till 3 personer

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicy. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Ara Abrahamian gör karriär inom snus

Premium: Ara Abrahamians nya karriär: ”Var har du hört det?”

Nya supervapnet – ska slå ut robotar mot Sverige

Premium: Så långt in i landet kan ryska Iskanderrobotarna nå

Test av fyra suvar för familjen

Premium: