Youtubestjärnan TotalBiscuit döende

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Youtube-profilen John "TotalBiscuit" Bain har drabbats av cancer igen.

Youtube-profilen John "TotalBiscuit" Bain har drabbats av cancer igen. Enligt läkarna har han två-tre år kvar att leva, skriver International Business Times.

Den populära Youtubeprofilen TotalBiscuit, vars riktiga namn är John Bain, 31, har drabbats av levercancer.

I ett känslosamt inlägg på Twitter avslöjar han för sina fans att hans cancerdiagnos har förvärrats, skriver International Business Times.

– Cancern i tjocktarmen är borta, men jag har fått fläckar på min lever. De går inte att operera bort och det finns inget botemedel, skriver han i inlägget.

Det var i april 2014 som Bain avslöjade att han hade cancer i tarmen och därefter påbörjade han en cellgiftsbehandling samt strålbehandling.

Nu har cancern spridit sig och läkarna bedömer att han har två till tre år kvar att leva.

TotalBiscuit: "Kämpa mot den"

Han kommer nu att genomgå cellgiftsbehandling i ett par veckor och målet är sakta ner utvecklingen.

– Mitt mål är att kämpa mot den så länge som möjligt. Nu kommer jag behöva lite tid för att bearbeta allt det här. Jag vet inte riktigt vad jag känner just nu, skriver han i inlägget.

Bain blev ett känt namn i esport-kretsar 2005 när han var programledare för "World of Warcraft Radio" och därefter startade han sin Youtube-kanal som nu har över två miljoner prenumeranter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.