Therese Lindgren filmar när hon opereras Foto: YoutubeTherese Lindgren filmar när hon opereras Foto: Youtube
Therese Lindgren filmar när hon opereras Foto: Youtube
Therese Lindgren filmar när hon opereras Foto: YoutubeTherese Lindgren filmar när hon opereras Foto: Youtube
Therese Lindgren filmar när hon opereras Foto: Youtube

Youtube-stjärnan filmar när hon opereras

Publicerad

Therese Lindgren, 29, har drabbats av tre hudflikar på sin rumpa och lår.

Nu tar hon med sina tittare in på kliniken där hon ska behandlas med laser.

– Jag inser att ni får lära känna mig lite bättre än vad ni nog vill i dagens vlogg, säger Youtube-stjärnan.

Det är i ett klipp på sin Youtube-kanal som Therese Lindgren berättar hos besöket hos "Doktor Kalle".

– Jag ska skära bort hudflikar från min rumpa och mitt lår. Det är så här, det finns något som kallas för fibrom och jag har tre sådana. Det är som hudflikar, födelsemärken fast hudflikar. Och de ska vi skära bort. Jag har en på rumpan och två som är precis under rumpan på låret. Jag vet inte om vi ska skära bort, lasra eller bränna bort dem. Men ni får hänga med i alla fall, säger Therese Lindgren glatt.

 

LÄS MER: Therese Lindgren om sitt alkoholproblem

 

Bland annat får tittarna se när Therese Lindgren får lokalbedövning innan hennes "skin tags", som de också kallas, ska tas bort.

– Jag tror att min mamma har sådana här i armhålorna. Och nu ska du bränna eller lasra bort dem, berättar Youtube-stjärnan i videon.

Therese Lindgren nervös

Men när det är dags för "Doktor Kalle" att börja blir Therese Lindgren nervös.

– Nej men Gud, har bedövningen börjat verka då?

Efteråt är hon dock nöjd.

– Vad bra bedövningen var, verkligen.

 

LÄS MER: Therese Lindgren om sin succé på Youtube

 

I skrivande stund har klippet visats 300 000 gånger.

I september intervjuades Therese Lindgren i podcasten "Inga gränser med Daff" där hon bland annat berättade om sina tidigare alkoholproblem.

– Jag måste vara superförsiktig. Till exempel kan inte jag ha en flaska vin hemma. För jag dricker upp den på morgonen. För att jag älskar ruset och det är förjävligt, berättar hon i podcasten.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag