Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Youtube-stjärnan död – två dagar efter sista videon

Mel Thompson blev 35 år gammal.
Foto: Instagram / Instagram

Youtubern Mel Thompson är död, bara 35 år gammal. 

Hennes make Puffin Thompson berättar om förlusten i ett inlägg på Instagram:

”Jag önskar att jag fick henne tillbaka”, skriver han.

Mel Thompsons sminkningar och skönhetstips lockade hundratusentals följare på Youtube och Instagram, där 35-åringen postade frekvent.

För tre dagar sedan la hon upp videon som skulle bli hennes sista. I går meddelade hennes make att youtubern gått bort. Tillsammans hade de fyra barn.

”Vi har förlorat en vacker person” skriver Puffin Thompson.

Han berättar vidare att det är fint att se hur älskad hans fru var, av så många. 

”Alla vet hur talangfull hon var som konstnär och med sin hjälpsamma kunskap, men de som var närmast henne vet hur underbar hon verkligen var. Hon hade gjort vad som helst för att hjälpa någon, utan att tveka. Jag önskar att jag fick henne tillbaka”, skriver maken.

Berättade om hälsoproblem

Mel Thompson höll vanligtvis privatlivet utanför sina sociala kanaler, men i augusti 2020 berättade hon att hon hade problem med hälsan.

”Ett stort problem är krampanfall. Jag fick två på min födelsedag och låg på sjukhus. Igår kväll fick jag ett till. Jag mår okej. Jag kan inte fortsätta pusha mig själv och jag behöver vila” skrev hon då.

Det är ännu inte officiellt vad orsaken bakom dödsfallet är.

https://www.instagram.com/p/CUVYEo1lgaK/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.