Yohios nya kärlek - fem små kycklingar

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Joe Labero trollade fram fem små kycklingar i lördagens "Nyhetsmorgon". Yohio blev så förtjust i dem att han ville ta med dem hem - något han fick.
Foto: TV4

Benny Andersson tog med sig en tårta från Svensktoppen.

När Yohio var med i Nyhetsmorgon i går morse lämnade han TV4 med fem nya husdjur - i form av små påskkycklingar.

I TV4:s Nyhetsmorgon i går morse medverkade trollkarlen Joe Labero, 49, och trollade fram fem små påskkycklingar. Joe som bara är i Sverige i 48 timmar under påsken brukar vanligtvis lämna de små djuren han använder i sina tricks till Skansen eller liknande, men för de små ullbollarna som i går blev tv-stjärnor hittades en annan lösning.

Med i programmet var nämligen också Melodifestivalenstjärnan Kevin "Yohio" Rehn, 17. Och han blev så förtjust i de små kycklingarna, knappt en vecka gamla, att han fick ta med sig dem hem.

– Han föll verkligen för kycklingarna och tyckte att de var söta. Eftersom jag åker tillbaka till Singapore i morgon så var det en perfekt lösning att han fick ta dem. Jag sa att han fick ta med dem hem om han ville. Och det ville han väldigt gärna, säger Joe Labero.

"Gav honom skötselråd"

I ett klipp som Yohio har lagt upp på sin Twitter gullar han med sina nya husdjur.

– De är jättesöta. Hej söta, säger han och klappar de pipande små gula dunbollarna.

Joe Labero är övertygad om att kycklingarna kommer att få det bra hemma hos Yohio i Sundsvall.

– Jag gav honom skötselråd. Det viktigaste är att de har det varmt, gärna att de får vara i badrummet, att de får vatten och torrfoder. Och att man gullar och plockar med dem. Men Yohio är en sådan varm och fin person så jag tror att de får det bra.

Han kommer dock att hålla kontakten med artisten för att se hur kycklingarna har det.

– Ja, det får jag ju göra. Jag får höra av mig om några dagar och kolla hur det går.

– Men jag vet inte hur länge han kan ha dem. De växer väldigt fort, så om några veckor får de nog hitta ett annat hem åt dem, säger Joe Labero.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.