Yohio: "Det är nog – jag är trött på det här"

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Nicki Minaj lättklädda video upprör Yohio.
Nicki Minaj i "Anaconda".
"Smuts", skriver artisten på Twitter.
Foto: Christian Örnberg

Yohio är rasande på rapparen Nicki Minaj.

Anledningen är den vågade videon till "Anaconda" som Melodifestivalartisten kallar för "smuts".

Nicki Minaj släppte videon till nya låten "Anaconda" för två dagar sedan. Och reaktionerna på den minst sagt vågade videon har inte låtit vänta på sig. Videon har redan visats över 20 miljoner gånger på Youtube och en som är vrålförbannad på videon och dess innehåll är artisten Yohio.

"Det här är anledningen till varför unga människor har fel uppfattning om sex. Det är för mycket. Smuts", skriver han i ett inlägg på Twitter där han länkar till videon.

Yohio: "Trött på det"

Han fortsätter sitt raseri med att skriva att det äcklar honom att se var världen är på väg och att sex alltid säljer i musik med att det de senaste åren håller på att bli pornografi.

"Det är nog. Jag är trött på det", skriver Yohio.

Yohio har tidigare pratat om sin roll som förebild.

– Jag tror att det är bra att det är mig de ser upp till. Många amerikanska artister tar inte hänsyn till sin publik. Det är ofta sexuella inslag, och det är väldigt onödigt, har han sagt i en intervju med Helsingborgs dagblad.

"Känns klockrent"

– Jag får barnen att förstå att de kan vara sig själva och göra det de vill. Jag är stolt över att vara en förebild för barn. Det känns klockrent att få ha blivit det i så unga år, har han sagt.

Det är inte första gången som Nicki Minaj väcker uppmärksamhet med sin vågade stil. När hon förra året medverkade i en vågad video med Lil Wayne till låten "High School" innehöll den ångande heta sexscener och som jurymedlem i American Idol bar hon kreationer som fick twittrare att ryta till.


Håller du med Yohio? Diskutera på vår Facebook-sida.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.