Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Ylvis - Norges egen "Gangnam Style"

Här är Norges svar på Gangnam Style.

Videon "Ylvis – The Fox" med det norska humorparet har blivit en världssuccé med över 5,5 miljoner visningar på Youtube – på bara fyra dagar.

De norska tv-profilerna, syskonen Bård och Vegard Ylvisåker, gör just nu reklam för säsongspremiären av pratshowen "I kveld med YLVIS" i TVNorge.

De kunde knappast ha valt ett bättre sätt.

Videon med bröderna är just nu en viral succé på Youtube. Med över 5,5 miljoner visningar på bara fyra dagar har den tagit världen med storm.

Jämför med "Gangnam Style"

Videon "Ylvis – the Fox" härmar djurläten och frågar sig vad egentligen räven säger?

Medier runtom i världen har svarat med att ge videon full uppmärksamhet. Vissa kallar den en ny Gangnam Style, andra jämför den med Lonely Island.

Klart är att videon är på väg att sätta ett nytt Norgerekord sett till vilken spridning den fått i världen, skriver Aftenposten.

CNN beskriver den redan som en hit.

"Det är bara en tidsfråga tills The Fox når topplistorna och dansgolven, och blir ett ständigt inslag på bröllopsfester och bar mitzvahs" skriver The Marqee Blog.

Huffington Post har gjort egen mix

Huffington Post har också uppmärksammat videon, och gjort en egen mix där man lagt in rävläten.

Videon har inte heller undgått USA Today, TIME Magazine och NBC. Och ett klipp har nyligen skickats till ABC för ett inslag i "Good Morning America."

Bröderna får intervjuförfrågningar från hela världen och de trodde aldrig att det skulle bli så stort.

– Målet har varit att få folk att le och om många gillar videon så blir vi väldigt glada för det, säger Vegard Ylvisåker, enligt Aftenposten.