Rikard Wolff. Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSENRikard Wolff. Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Rikard Wolff.  Foto: ALEXANDER DONKA / ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Utsikten från lägenheten som Rikard Wolff nu säljer. Foto: SotherbysUtsikten från lägenheten som Rikard Wolff nu säljer. Foto: Sotherbys
Utsikten från lägenheten som Rikard Wolff nu säljer.  Foto: Sotherbys

Så många miljoner kan Wolff få för sin lyxvåning

Publicerad

Rikard Wolff säljer sin lyxlägenhet på Södermalm i Stockholm.

Utropspriset? 11,9 miljoner kronor.

"Farväl mitt paradis på jorden", skriver skådespelaren i ett känslosamt inlägg på Facebook.

I 35 år har Rikard Wolff, 59, bott på Södermalm i Stockholm. Nu har skådespelaren beslutat sig för att sälja den lyxiga lägenheten.

"Efter 35 år tar jag farväl till Lundagatan, min andra hud mitt paradis på jorden", skriver Rikard Wolff på Facebook.

https://www.facebook.com/rikard.wolff/posts/1630073547026833

 

Lägenheten är på 110 kvadratmeter och har 4 rum och kök varav 2 sovrum. Hyran är på 5301 kronor i månaden och har enligt mäklarannonsen en "oslagbar panoramautsikt över Stockholm".

 

LÄS MER: Rikard Wolff om sin svåra lungsjukdom 

 

Lägenheten har också en 38 kvadratmeter stor balkong med utsikt över bland annat Högalidskyrkan, Långholmen, Stadshuset och Gamla stan.

Rikard Wolffs känslosamma farväl

Enligt mäklarannonsen rör det sig om en studiovåning med "svårslagen atmosfär och ljus".

"Sällskapsrummet ger utrymme för stora sociala sammankomster med många gäster och i öppen planlösning mot köket", står det vidare i annonsen.

 

LÄS MER: Rikard Wolff om oväntade sexfrågan om Lejonkungen 

 

På Facebook skriver Rikard Wolff känslosamt om beslutet att låta flyttlasset gå:

"Efter Apelsinmän och Änglagårdar, Pojkar på månen och Lejonkungar. Efter Piaf, Barbara och Callas, Hamlet, Arnold och Karl Gerhard. Efter himlastormande kärleksmöten, efter korta sekunder av evighet, efter ett par förlovningar och några förtvivlade uppbrott. Efter hundratals fotograferingar, filminspelningar och tv-sända konserter efter alla tusen fester, efter skedande killar, gafflande killar, hånglande killar på balkongen, efter barnskrik och blöjor efter samtal och skratt och gråt efter trams och världspolitik, efter vänner och ambulanser i natten och ytterligare vänner, ljuvliga vänner efter drömmar som svävat högt ovanför taket på Lundagatan så lämnar jag det nu".

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag