Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wistam om otroheten: "En riktig käftsmäll"

Sofia Wistam berättar nu om tuffa otrohetsupptäckten. Foto: Olle Sporrong
Sofia Wistam. Foto: Olle Sporrong
Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Foto: Jari Kantola

I senaste avsnittet av "Wistam & Wahlgren" berättar Sofia Wistam att en av hennes tidigare pojkvänner varit otrogen mot henne.

Det var i ett tidigare förhållande som det skedde.

– Det var som en riktig käftsmäll, säger hon i podden.

Programledaren Sofia Wistam berättar att hon för många år sedan fick ett brev till den tv-stationen som hon jobbade på. När hon öppnade det trodde hon att det var ett vanligt brev från ett fan.

– Jag tänkte att det var något vanligt "Jag vill ha din autograf" eller något sånt där. Först lät det trevligt, "hej hej". Sedan i slutet stod det "Jag har funderat länge på om jag ska skriva det här eller inte, nu gör jag det. Det är så att min fru har ett förhållande med din kille", berättar Sofia i podden.

 

LÄS MER: Sofia räddade livet på expojkvännen

 

Nyheten om att hennes pojkvän varit otrogen mot henne kom som en rejäl chock.

– I samma sekund man läser det vet man att det är sant. Och hur ska man ta det här? Det var som en riktig käftsmäll, säger hon i podden.

Kunde inte ana

Sofia Wistam berättar att det förhållandet höll på att ta slut på grund av flera andra olika anledningar – men att hon aldrig kunnat ana att hennes pojkvän skulle vara otrogen mot henne.

– Det är aldrig roligt ändå att få reda på sånt här. Man tror ju ändå oftast att det har varit i ett förhållande, som varit bra och dåligt på många sätt, men inte innehållit otrohet, säger hon.

Efter beskedet tog förhållandet slut.

 

LÄS MER: Wistams nyårslöfte: Mer sex

 

I podden berättar Sofia vidare om ännu ett tidigare förhållande där hennes pojkvän var otrogen mot henne. Då fick hon veta det efter att förhållandet hade tagit slut.

"Gör ju ont"

– Då kom min bästa kompis och sa "Nu är det slut, vad bra, för nu kan jag berätta att din pojkvän har varit otrogen med den och den". Det berättade hon då i efterhand, för hon tänkte att det inte spelade någon roll eftersom det var slut mellan oss. Men det gör ju ont i alla fall, säger Sofia Wistam.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.