Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Winnerbäck får Globen att pulsera i uppror

Lars Winnerbäck i Globen. Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES

Det har varit ett sabla tandläkarväder i november. Nyponbuskarna har vissnat och Lars Winnerbäck har spelat inför ibland lite glesa arenor. En turné som han själv beskrivit som en roadtrip genom ”Sverige, kärleken, samhällsklimatet, döden och Alperna”. Ni hör hur kul det låter. Det finns liksom en anledning till att Winnerbäck genom åren fått staga upp sina turnéer med gästartister alternativt ett lysande band som ett komplement till sin egen lite buttra persona.

Expressen Premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.

Maten som ger mest bukfett – socker är faktiskt inte värst

Professorn: ”Inte så känt”

Sant och falskt om munskydd: ”De här bevisen är inte svaga”

STOR GUIDE: De skyddar bäst • Länderna med tvång

Han är tillgänglig och saknad – värva honom

NOA BACHNER går igenom läget i halvtid • Analys av allsvenska lagen från placering 9-16