Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wilma Holmqvist nya kärlek – efter slutet med Anton Hagman

Wilma Holmqvist visar upp nya kärlek
Nu har Wilma Holmqvist träffat en ny kärlek. I en video visar hon upp Emil Stegfeldt.Foto: Youtube.
Kärlekssagan med Anton Hagman är slut.Foto: OLLE SPORRONG

Kärlekssagan mellan Anton Hagman och Wilma Holmqvist är slut.

Nu berättar Youtube-profilen i en video om sin nya pojkvän Emil Stegfeldt.

– Jag visar både pojkvän och ni får hänga med på mitt lägenhetskaos, säger hon.

I Melodifestivalen 2019 sjöng Anton Hagman om hur han och kärleken Wilma Holmqvist hittade tillbaka till varandra. ”Känner dig” handlade om den uppmärksammade kärlekshistorien.

– Jag sjunger om Wilma. Jag vill så klart att så många som möjligt ska kunna relatera men det är inspirerat av Wilma, sa Anton Hagman då.

– Det handlar om kärlek som värd att kämpa för, och att man vet att man aldrig kommer att hitta någon bättre.

Kom den till i det här mörka hålet?

– Ja, då kom inspirationen.

Men nu är relationen ännu en gång över.

Väljer att visa upp nya kärleken 

Wilma Holmqvist arbetar som entreprenör och har även en Youtube-kanal med fler än 300 000 prenumeranter. Där har hon tidigare berättat om att det är slut med Anton Hagman.

– Det har varit lite hektiskt men vi är inte tillsammans längre, förklarade hon i en video i somras.

Men nu har Wilma Holmqvist träffat en ny kärlek. I en video visar hon upp Emil Stegfeldt. Det nyförälskade paret umgås med varandra och de gör ingen hemlighet av sin lycka. Emil ska precis som Wilma vara mycket intresserad av vintersport. Han tävlar nämligen i freestyle och har nära 68 000 följare på sitt Instagram-konto.

– Jag fick en kommentar från en tjej som skrev till mig att hon verkligen uppskattade att jag var så personlig. Jag visar både pojkvän och ni får hänga med på mitt lägenhetskaos, säger youtubern och fortsätter:

– För mig som är väldigt känslig med det, jag brukar inte vara så öppen överhuvudtaget, inte ens till vänner, men den kommentaren gav mig så mycket mer än jag trodde.

Här är Anton Hagman under Melodifestivalen:

Anton Hagman sjunger till sin flickvän Wilma

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.