Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Will Smith: ”Vi kallar oss inte längre gifta”

Will Smith.
Foto: BESTIMAGE / STELLA PICTURES BESTIMAGE
Will Smith och Jada Pinkett Smith kallar sig inte för gifta längre.
Foto: MAX POWELL / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Hollywoodparet Will Smith och Jada Pinkett Smith har varit gifta i hela 21 år.

Men nu berättar skådespelaren i en intervju att makarna har slutat att kalla sig själv för gifta.

– Vi refererar till oss själva som ”livspartners”, säger han uppger ET Online.

Skådespelarna Will Smith, 49, och Jada Pinkett Smith, 46, har varit gifta i 21 år och har två barn, Jaden Smith, 19, och Willow Smith, 17. Will Smith har också sonen Trey Smith, 25, från ett tidigare äktenskap. 

Trots ett långt äktenskap avslöjar Will Smith att paret inte längre kallar sig gifta.

– Vi säger inte ens att vi är gifta längre. Vi refererar till oss själva som ”livspartners”, vi har kommit till stadiet där vi har insett att vi kommer att vara med varandra livet ut, säger han i podcasten Rap Radar enligt ET Online och fortsätter:

– Det finns inget som skulle kunna krossa vår relation. Oavsett vad hon än skulle göra. Hon har mitt stöd tills den dag döden skiljer oss åt. Det känns väldigt skönt att ha kommit till det stadiet.


LÄS MER: Tv-serien ”Fresh price i Bel air” kan komma tillbaka 


Mer än bara man och fru

Även Jada Pinkett Smith uttalade sig nyligen om relationen.

– Grejen med mig och Will är att vi är familj. Kommer alltid att vara. För evigt. Tänk bort hela giftermåls- och förhållandeskiten, sa 

Jag tänker utanför de typiska idéerna om vad ett äktenskap ska vara. I slutändan kan han lita på mig resten av sitt liv. Punkt, sa hon i en radiointervju skriver ET Online.

Will Smith och Jada Pinkett Smith har flera gånger berättat om sitt öppna äktenskap.

– Man måste lita på den man är med, och när allt kommer omkring, jag är inte här för att övervaka någon. Jag är inte hans övervakare. Han är en vuxen man, har Pinkett Smith sagt Howard Stern Show.


LÄS MER: Will Smith och frun om sitt öppna förhållande 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.