Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wikingssons hemliga onaniknep inne på TV4

Fredrik Wikingsson berättar om det lite udda knepet i sin egen podcast.
Foto: /IBL / /IBL
TV4-huset i Stockholm.
Foto: FREDRIK SANDBERG / TT NYHETSBYRÅN

Programledaren Fredrik Wikingsson blev nervös inför en visning av ett pilotavsnitt för ett TV4-program.  

Då tog han till ett eget grepp för att hantera känslorna – och gick och onanerade inne på en av TV4:s toaletter. 

– Det blev lite succé, berättar han i sin podcast .

Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har nått stora framgångar med en rad tv-program. I sin podd ”Filip & Fredrik podcast” spekulerar duon i om en händelse från en så kallad pitch hos tv-kanalen TV4 kan ha haft ett finger med i spelet. 

Duon var hos tv-kanalen i slutet av 00-talet för att visa ett pilotavsnitt av ”I en annan del av Köping”. Fredrik Wikingsson berättar i podcasten att han var nervös för att TV4-cheferna, Åsa Sjöberg och Fredrik Arefalk, inte skulle gilla programmet. 

– Då var jag så nervös när vi skulle visa den här piloten, för den var så konstig och ”out there”. När piloten gick i gång, och den var 10 minuter lång, så lämnar jag rummet och tänker: ”Vad är det dummaste jag kan göra nu?” Det kanske är att gå på någon av TV4:s toaletter och onanera, säger han i podcasten. 

”Blev lite succé”

Fredrik Wikingsson låser in sig på toaletten, medan pilotavsnittet spelas upp. När han är färdig går han tillbaka till visningen. Därinne hyllar TV4-cheferna programmet. 

– Jag kände nästan: Är det här lite min förtjänst? 

Det goda utfallet gav mersmak. 

– Ett tag hade jag tanken att jag alltid skulle göra detta under pitchar, säger han i podcasten. 

En tid efter att TV4 tagit in programmet valde Fredrik Wikingsson att dela med sig av vad som hände när han lämnade pilotvisningen. 

– Jag valde att vara mig själv och det blev lite succé så där i efterhand, säger han i podcasten.  

Fredrik Wikingsson är långt i från ensam om att kombinera nytta med nöje på jobbet. I en undersökning från RFSU med 1 000 deltagare från 2017 hade 16 procent någon gång onanerat på arbetsplatsen. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.