Wikholm blev utfryst: "Kände mig mobbad"

Claire Wikholm kände sig mobbad i "Stjärnorna på slottet".
Foto: Patrik C Ã Sterberg
Enligt Wikholm pratade inte killarna med henne den sista dagen.
Foto: Patrik C Ã Sterberg

Morgan Alling blir avbruten stup i ett i "Stjärnorna på slottet" - och känner en irritation mot Claire Wikholm.

Nu berättar Claire Wikholm att hon mot slutet av inspelningen kände sig mobbad.

– De svarade inte mig, som om jag inte fanns, säger hon.

"Stjärnorna på slottet" i SVT har bara sänts i två avsnitt - nu senast var det Morgan Allings dag - men redan har inspelningen kantats av bråk.

I lördagens program uttrycker Morgan Alling sin irritation av att bli avbruten hela tiden av Claire Wikholm, som vid ett tillfälle i programmet kallar honom för "självgod".

– Det var ständigt pågående hackande hela min dag. Sedan har de klippt det bra för Claires skull. Man ser ju att hon förminskar mig hela tiden i programmet, säger han bland annat.


LÄS MER: Bråken på slottet som SVT valde att inte visa


Missuppfattat programidén

Claire Wikholm har däremot en annan syn på saken. Hon menar att hon inte har förminskat någon.

– Jag förstår om han uppfattar mig som väldigt okänslig, och det är hans uppfattning. Men min avsikt var absolut inte att förnedra hans liv eller barndom. Jag hade ingen aning om att Morgan skulle hoppa på mig på det sättet, säger hon.


LÄS MER: Morgan Alling om det sexuella övergreppet


Hon berättar att hon hade missuppfattat idén med programmet - men riktar också kritik mot Morgan Alling, som enligt henne inte bjöd in de andra skådespelarna till samtal på hans egen dag.

– Jag trodde man skulle dra in varandra, men sedan när han höll en monolog på timmar, som jag tyckte, tänkte jag att han hade missuppfattat det. Då sa jag att han var självgod, det är klart man får vara det på sin dag. Men jag har inte försökt mobba honom. Det är ingen reklamfilm för någon av oss. Jag blev trött till slut, säger hon.

Blev utfryst

Claire Wikholm berättar att hon känner sig sårad och påhoppad, och att hon bett om ursäkt till Morgan Alling.

Men också att hon kände sig mobbad mot slutet av inspelningen av "Stjärnorna på slottet".

– Sista dagen kände jag mig mobbad. Då pratade inte killarna med mig. Om jag frågade "var ska vi vara klockan tio?" gick de bara förbi mig. De svarade inte mig, som om jag inte fanns, säger hon.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.