Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Westlife-medlem försatt i konkurs

Westlife-sångaren Shane Filan har försatts i konkurs.
Foto: ALL OVER PRESS

Att vara medlem i ett världsberömt pojkband är ingen garanti för att lyckas ekonomiskt. Westlife-sångaren Shane Filan vet - han har nyligen försatts i konkurs. Enligt BBC har Filan, trots miljoner sålda skivor, förlorat stora summor till följd av den irländska fastighetskrisen eftersom han äger ett fastighetsbolag tillsammans med sin bror. I ett skriftligt uttalande skriver Filan att han arbetat "hårt och länge" för att komma till rätta med skulderna och är "förkrossad" över att ha tvingats ansöka om konkurs.

I höstas meddelade Westlife att de splittras efter sin "Farewell"-turné som avslutas i sommar. Bandet bildades 1998 och har sålt omkring 45 miljoner album.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.