Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Westlife återförenas – med en förändring

Det älskade pojkbandet Westlife återförenas.
Foto: TOMMY PEDERSEN
Men säger samtidigt att det sker med en stor förändring, skriver The Sun.
Foto: BOHDAN PANCZYSZYN / SPLASH NEWS / ALL OVER PRESS SPLASH NEWS

Det har ryktats länge – men nu är det klart: 

Det älskade pojkbandet Westlife återförenas. 

Det avslöjar tidigare managern Louis Walsh, men säger samtidigt att det sker med en förändring, skriver The Sun.

Den tidigare managern och X-factor-domaren Louis Walsh startade ryktet om att pojkbandet Westlife var på väg att återförenas tidigare i år.

Det har också välkomnats av ex-medlemmen Nicky Byrne som menar att han såg fram emot en comeback fem år efter gruppen splittrats.

– Jag skulle älska om det blev en återförening och jag är säker på att de andra grabbarna också skulle göra det, har han tidigare sagt han till Independent.

Hela Westlife återförenas – nästan

Det verkar som att Byrnes böner nu har blivit hörda. 

Den tidigare managern Louis Walsh slår fast att en återförening av det älskade pojkbandet kommer att ske, enligt The Sun.


LÄS MER: Shane i Westlife: "Jag har levt ett dubbelliv"


Han ger dock inga besked om när återföreningen kommer att ske, och det blir inte heller en fulländad kvartett som fansen får ta del av. 

Medlemmen Brian McFadden kommer inte vara en del av återföreningen. I stället blir det medlemmarna Shane Filan, Mark Feehily, Nicky Byrne och Kian Egan som ingår i den nygamla konstellationen.

"Kommer att bli en 'fab four'"

Men faktumet att Brian McFadden saknas är inget som grämer Louis Walsh.

– Brian kommer inte vara involverad, det kommer att bli ”The fab four”. De fyra ser sig själva som Westlife, säger Walsh till The Sun.

– Jag föredrar ett glatt band och fyra glada människor. De känner varandra allihop, och respekterar varandra. Tre av dem bor i samma stad i området Sligo, så det är logiskt, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.