Michael Weatherly, som spelat agenten Tony DiNozzo, i långköraren "NCIS" sedan 2003, meddelar nu att han hoppar av serien. Foto: Cliff LipsonMichael Weatherly, som spelat agenten Tony DiNozzo, i långköraren "NCIS" sedan 2003, meddelar nu att han hoppar av serien. Foto: Cliff Lipson
Michael Weatherly, som spelat agenten Tony DiNozzo, i långköraren "NCIS" sedan 2003, meddelar nu att han hoppar av serien.  Foto: Cliff Lipson
Foto: Cliff LipsonFoto: Cliff Lipson
 Foto: Cliff Lipson
Foto: Katy WinnFoto: Katy Winn
 Foto: Katy Winn

Weatherly hoppar av "NCIS" – efter 13 år

Publicerad

"NCIS"-stjärnan Michael Weatherly hoppar av efter efter 13 år i serien, skriver CBS News.

"Till alla fans över hela världen - TACK, det har varit en fantastisk resa", skriver skådespelaren på Twitter.

Michael Weatherly, som spelat agenten Tony DiNozzo, i långköraren "NCIS" sedan 2003, meddelar nu att han hoppar av serien.

Beskedet kom via Twitter:

"Jag kommer sakna det otroliga teamet och skådespelarna, de är som en familj för mig, och till alla fans över hela världen - TACK, det har varit en fantastisk resa".

Michael Weatherly skrev även att hans karaktär varit väldigt rolig att spela.

I ett uttalande säger CBS att Weatherly kommer lämna "NCIS" i slutet av den pågående säsongen.

 

 

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag