Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wahlgrens tuffa krav på Kanal 5

Pernilla Wahlgren. Foto: JENS L'ESTRADE
Bianca Ingrosso. Foto: OLLE SPORRONG

Familjen Wahlgrens sätter krav på Kanal 5 under inspelning av succéprogrammet. 

Pernilla Wahlgren har lämnat inspelningen för att hon varit missnöjd med innehållet. 

– Nej, det här vill jag inte ha med och då går jag i såna fall, berättar Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och resten av familjen kommer tillbaka med en ny säsong av Kanal 5:s "Wahlgrens värld". 

Kanal 5-profilerna har en del krav på tv-teamet under inspelningen. Mamma Pernilla Wahlgren kan gå ifrån inspelningen om det filmar en händelse hon inte vill ska vara med i programmet.  

– Det har varit några gånger som jag har känt så här, nej, det här vill jag inte ha med och då går jag i så fall, berättar hon. 

Familjen vill även godkänna alla avsnitt innan de sänds. 

– Vi får alltid se ett avsnitt och godkänna, det är väldigt viktigt eftersom att vi filmar så otroligt mycket och då har man liksom ingen koll, berättar Pernilla Wahlgren. 

 

LÄS MER: Familjebråket nära att sätta stopp för tv-programmet  

 

Pernilla Wahlgren: "Jag hade ingen aning" 

Idén till Kanal 5:s succéserie "Wahlgrens värld" kom efter att familjen hade medverkat i kändisversionen av "Arga snickaren" med Anders Öfvergård som programledare.

Pernilla Wahlgren hade tackat ja till att vara med i programmet, men förstod inte riktigt vad det gick ut på.

– Jag hade inte läst på ordentligt. Jag trodde det var som "room service" att de kommer hem och fixar i ordning, säger artisten i "Värvet".

Så när Anders Öfvergård stormade in och började ge hårda kommentarer och utskällningar kom det som en chock för Pernilla Wahlgren.

– Jag hade ingen aning om att han skulle kliva in där och vara helt galen och skälla ut oss och öppna upp alla mina kaosrum som jag dolt för att det ska se tjusigt ut i min perfekta värld, berättar Pernilla Wahlgren i podcasten.

 

LÄS MER: Pernillas utbrott på Anders Öfvergård 

 

Hon säger att hon fick "panik" efter inspelningen och var lite orolig när programmet väl skulle sändas. Men efter att programmet med "Arga snickaren" gått på tv fick artisten bara positiv respons.

Produktionsbolag hörde av sig till familjen och erbjöd dem att göra en realityserie som bara skulle handla om familjen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.