Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wahlgrens sexlöfte: ”Mycket att ta igen”

Trots det stillastående kärlekslivet menar hon att hon inte saknar att dejta.Foto: Kanal 5
Inför nya året lovar Pernilla sig själv att det ska bli mer sex.Foto: Kanal 5
Pernilla Wahlgren.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Relationen till exet Emilio Ingrosso har varit omskrivet under åren.Foto: OLLE SPORRONG EXP
Efter skilsmässan träffade Pernilla Wahlgren exet Joachim Lennholm, förhållandet höll i sex år.Foto: ROGER VIKSTRÖM

Pernilla Wahlgrens löfte inför 2019 – mer sex.

I säsongsavslutningen av ”Wahlgrens värld” beskriver hon det senaste året som ett av de bästa, men att kärlekslivet stått still.

– Extremt lite sex. Men annars vilket toppen-år det har varit, säger Pernilla Wahlgren i programmet.

Årets säsong av ”Wahlgrens värld” har kommit till sitt slut. Under kvällens säsongsavslutning får vi följa med familjen till Thailand och fira nyår, och Pernilla Wahlgren, 51, går igenom året som varit och lovar sig själv en viss förändring inför det nya året – mer sex.

Pernilla Wahlgren beskriver att 2018 har varit ett av hennes bästa år någonsin. Jobbmässigt har det varit fantastiskt berättar hon men menar att kärlekslivet inte varit riktigt lika tursamt.

– Extremt lite sex. Men annars vilket toppen-år det har varit, säger Pernilla Wahlgren i programmet och fortsätter skämtsamt:

– Oj oj oj vad jag ska ligga, jag har så mycket att ta igen.

Pernilla Wahlgren: ”Tryggt att leva själv”

Trots kärlekstorkan hon upplevt under året beskriver hon att hon inte saknar att dejta. Kärlekslivet står ganska still i nuläget, beskriver Pernilla Wahlgren, men fortsätter med att förklara att det på så sätt inte heller riskerar att gå neråt.

– Det är härligt med känslor, men det kan ju vara lite så här turbulent också, förklarar Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Så det är ganska tryggt att leva själv och att inte dejta. 

Pernilla Wahlgren har tidigare varit gift med dansaren, Emilio Ingrosso, 53, som hon har barnen Oliver Ingrosso, 29, Bianca Ingrosso, 24, Benjamin Ingrosso, 21, med. Äktenskapet, som varade i nio år, var mycket omskrivet i svenska medier och även på bröllopet var hela Sveriges presskår på plats.

Efter uppbrottet från ex-maken träffade Pernilla Wahlgren polisen Joachim Lennholm, 46, som hon fick den yngsta sonen, Theodor Wahlgren med. Förhållandet varade i sex år innan det tog slut under 2008.

Wahlgrens värld” sänds torsdagar kl. 21.00 på Kanal 5 och Dplay.