Pernilla Wahlgren kommenterade Molly Sandéns nyhet om förlovningen.Pernilla Wahlgren kommenterade Molly Sandéns nyhet om förlovningen.
Pernilla Wahlgren kommenterade Molly Sandéns nyhet om förlovningen.
"Hon vill "inte ta fokus från vinnaren"... Eller också var det kanske just det hon ville", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram."Hon vill "inte ta fokus från vinnaren"... Eller också var det kanske just det hon ville", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.
"Hon vill "inte ta fokus från vinnaren"... Eller också var det kanske just det hon ville", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Wahlgrens pik om Molly efter beskedet

Publicerad

Molly Sandén och Danny Saucedo tillkännagav sin förlovning efter gårdagens final av Melodifestivalen.

Nu skickar Pernilla Wahlgren en passning till Molly Sandén.

"Hon vill "inte ta fokus från vinnaren"... Eller också var det kanske just det hon ville", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

Efter finalen i går avslöjade Molly Sandén sin hemlighet: hon ska gifta sig med pojkvännen Danny Saucedo.

– Han friade uppe på Kilimanjaros topp och där sa jag ja. Och under melodifestivalen nu skickade han ett sms när det gick lite dåligt för att jag skulle bli lite glad. Det är därför jag är inte så ledsen, för jag visste hela tiden att jag hade något större att fira, sa hon då.

Nu har Pernilla Wahlgren reagerat över Molly Sandéns val av tidpunkt.

"Det är nya är tydligen att man friar inte en - utan TVÅ gånger! Danny har alltså friat till Molly först En gång för några veckor sedan - och så en gång TILL?! i går kväll under Mellofinalen... Molly säger nu att hon är orolig för att det var "osmidig tajming" av henne att avslöja att Danny har friat för andra gången direkt efter finalen, för hon vill "inte ta fokus från vinnaren", skriver Pernilla Wahlgren på Instagram och fortsätter:

"Eller också var det kanske just det hon ville...!".

 

 

LÄS MER: Charlotte Perrellis dom: "Ingen chans"

 

 

Charlotte Perrelli: "Kanske sa nej"

I kommentarfältet skriver Charlotte Perrelli:

"Hon kanske sa nej första gången?".

Andra kommenterar att Pernilla Wahlgren borde vara glad för Molly Sandéns skull i stället för att tro det värsta.

"Eller så kanske hon var så lycklig att det bara bubblade ur henne!!! Inte speciellt snällt att tro det värsta direkt", skriver en användare.

"Precis! Strunt i om det är någon baktanke! Tror nog både Tant Wahlgren och Tant Perrelli utnyttjat medierna nån gång! Sluta hugg varandra i ryggen", skrev en annan.

 

 

LÄS MER: SVT:s okända order till juryn innan finalen

 

 

Molly Sandéns kärleksfest inatt

Under Melodifestivalens efterfest inatt myste Molly Sandén med sin framtida make i vip-avdelningen.

Paret anlände till efterfesten tillsammans, på röda mattan höll de hand och Molly Sandén slängde kärleksfulla blickar mot Danny.

På efterfesten berättade Danny Saucedo om känslorna.

– Det är jättekul, sa han.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag