Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Wahlgrens kärleksknep med Magnus Norman

Jessica Wahlgren Norman delar med sig av kärlekstipsen med kärleken Magnus Norman.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Jessica Wahlgren utanför hemmet i Täby, som hon delar med Magnus Norman.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Jessica Wahlgren och Magnus Norman blev man och hustru 2022.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Jessica Wahlgren och Magnus Norman gifte sig sommaren 2022.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Jessica Wahlgren Norman gifte sig i somras med kärleken Magnus Norman.

Nu delar hon med sig av sina bästa tips för att hålla relationen vid liv.

”Mysigt när man anstränger sig lite extra,” skriver hon på Instagram.

Före detta tennisproffset Magnus Norman, 45 och hår- och makeupartisten Jessica Wahlgren, 47, har varit ett par i över två år – och i somras gifte de sig på ett kändistätt bröllop.

Nu delar Jessica Wahlgren Norman med sig av några kärlekstips med maken, i sina sociala medier.

”Något vi fortfarande är bra på är att styra upp saker för varandra… Det är så mysigt och mitt tips är att överraska mer i vardagen, både till dina vänner, barn eller partner. Magnus är BÄST på det men Igår överraskade jag Magnus,” skriver Jessica Wahlgren Norman på Instagram.

Överraskningen? Ett besök på Mathias Dahlgrens exklusiva restaurang Rutabaga.

Wahlgren Norman förklarar vidare att det inte behöver vara ett dyrt restaurangbesök för att det ska kvala in som en överraskning:

”Kan också vara att du rensat i badrumsskåpet eller förberett middag eller planerat vilken film ni ska se och dukat fram snacks och tänt ljus, eller sätta på lite spamusik och ge en massage.”

Det är de små sakerna som gör det.

”Jag tycker bara det är mysigt när man anstränger sig lite extra för varandra,” skriver hon.

https://www.instagram.com/p/ClSfXptISMR/

Livet som sambor i Täbyvillan

Jessica Wahlgren Norman har sen tidigare barn med skådespelaren Linus Wahlgren. Även Magnus Norman har egna barn från en tidigare relation.

I början av 2021 gick paret gick från att vara särbos till sambor när de köpte ett gemensamt hem i Täby, norr om Stockholm – kort därefter förlovade de sig.

Magnus Norman har tidigare berättat hur paret hanterar livet som sambor i Täbyvillan – där bådas barn bor varannan vecka.

– Vi trivs jättebra i Täby, vi har många barn varannan vecka, jag och Jessica och sen har vi inga barn nästa vecka. Så det är tvära kast så där, vilket vi båda gillar. Nu har vi båda jobbat väldigt mycket i vår, Jessica är ute på sin turné och jag jobbar väldigt mycket med tennisen. Vi ses inte jätteofta på helgerna, men vi trivs jättebra, har han tidigare berättat för Expressen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.