Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Wahlgrens framtidsplaner med kärleken i nya huset

Pernilla Wahlgrens julklapp till mamman – en sexleksak
Pernilla Wahlgren.
Foto: OLLE SPORRONG
”Villa Nilla” under konstruktion.
Foto: Instagram.
En glad Pernilla Wahlgren framför byggarbetsplatsen på Lidingö.
Foto: Instagram.
Christian Bauer och Pernilla Wahlgren träffades förra våren.
Foto: STELLA PICTURES INSTAGRAM
Ett färdigställt ”Villa Nilla” enligt ritningarna.
Foto: Instagram.

Pernilla Wahlgren har studs i steget.

En ny säsong av ”Wahlgrens värld” rullas ut om en dryg månad och så snart coronarestriktionerna tillåter åker hon ut på turné med showen ”Hybris”.

Kärlekslivet blomstrar med nye pojkvännen Christian Bauer – och samtidigt har hon äntligen fått väggarna till drömhuset ”Villa Nilla” som väntas stå klart i sommar.

– Jag tror ju som det ser ut nu att vi kommer bo där tillsammans, säger hon.

Det var på hösten 2020 som Pernilla Wahlgren gjorde slag i saken och köpte en tomt på Lidingö och delade med sig av planerna för att bygga sitt drömhus. Nu, ett och ett halvt år senare lite drygt, har hon äntligen fått husstommarna levererade och bygget av ”Villa Nilla” har dragit i gång på allvar.

– Det var ju pirr i magen, det var skithäftigt. Så nu börjar man se ljuset, att det faktiskt ska bli ett hus och att det ska stå ett hus här som jag ska bo i, säger hon.

– Jag har haft en orimligt knepig tomt i och med att det är ett berg, det är ett projekt som är mycket större och svårare än om man bara köper en gräsplätt.

Även om processen inte varit den enklaste eller snabbaste, återstår en hel del jobb innan flytten.

– Det är en stor del av mitt liv just nu, att bestämma. Det är hur mycket beslut som helst, vad det ska vara för trappor, golvlister, räcken, ja det är ett stort projekt att bygga hus. Men det är väldigt väldigt roligt. Och jag får det ju precis som jag vill, säger hon glatt.

Pernilla Wahlgren: ”Vi bor mest hos mig”

Det över 300 kvadratmeter stora lyxhuset, med stora sällskapsytor och pool, är planerat att stå färdigt att flytta in i i augusti. Nu avslöjar Pernilla Wahlgren att nye pojkvännen Christian Bauer, 56, mycket väl kan stå där med flyttlådorna och resväskorna i sommar.

– Jag tror ju som det ser ut nu att vi kommer bo där tillsammans, men det är också så att vi inte varit tillsammans i ett år än, man kan skynda långsamt och njuta av nuet, säger hon.

Bauer, som hon gärna kallar honom, gjorde debut i ”Wahlgrens värld” redan förra säsongen när han skymtades i sista avsnittet, men kommer att få en större roll i årets säsong.

– Just nu är vi särbos, men vi bor mest hos mig. Och Christian är väldigt mycket med mig och jag tycker det är supermysigt. Vi har inte haft något bråk en endaste gång, och det funkar så himla bra. Samtidigt är jag realistisk och vi kan ha en period när vi är nykära och sedan komma på: ”Oj, vi funkar inte ihop”, men det känns inte som det. Vi är varandras motsatser men också varandras pusselbitar som passar ihop och vi kompletterar varandra väldigt bra.

Får han vara med och bestämma något i nya huset, eller är han mest en ”second opinion”?

– I huset? Mja, det är klart han får vara med, men det är ändå mitt drömhus som jag varit med och ritat och valt själv. Jag kommer nog sätta min prägel, och grejen är att han nog är ganska nöjd med det. Han har ingenting att klaga på i min stil, ska vi prata inredningsstil så har jag nog den bästa. Sedan kommer han med massa bra tips, inte om inredning, men på vart man ska sätta eluttag, var man ska ha utegrillen, men tapeterna, det bestämmer jag själv, säger Wahlgren och skrattar.

Hon fortsätter:

– Jag kan ju säga att jag har fått en händig man, det har jag aldrig haft innan. Det är det bästa. Man behöver inte ringa någon som kommer hem och lagar trasiga dörrar, han bara fixar och löser allting. Han är en otrolig problemlösare och det är väldigt härligt för mig att ha en sån i mitt liv som gör saker utan att man behöver be om någonting.

Bianca Ingrossos panik från i somras – ville inte vara ensam med Christian Bauer.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.