Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Wahlgrens avklädda bild gör fansen galna

Linus Wahlgren.Foto: CORNELIA NORDSTRÖM
Många har kommenterat skådepspelaren Linus Wahlgrens avklädda bild på Instagram.Foto: EXPRESSEN
Många personer uppskattade den avklädda bilden på Linus Wahlgren som hans syster, Pernilla Wahlgren, publicerde under helgen på sin Instagram.Foto: YLWA YNGVESSON
"Du har en väldigt snygg bror Pernilla!" skriver en person på Pernilla Wahlgrens Instagram efter att hon publicerat en avklädd bild på Linus Wahlgren.Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Skådespelaren Linus Wahlgren får fansen att bli helt tokiga.

Pernilla Wahlgren la upp en bild på sin bror i badshorts i helgen – något som höjde temperaturen på kommentarerna på Instagram.

"Hunken Linus... good lord! Får man smaka lite!" har en person kommenterat under bilden på Linus Wahlgrens avklädda kropp.

Skådespelaren Linus Wahlgren, 40, har många personer som suktar efter honom. I helgen tillbringade han tid med sin syster, Pernilla Wahlgren.

När hon publicerade en bild på sin bror på Instagram hettade det till rejält bland kommentarerna.

"Va, är det Linus som är så där jävla hunkig nu för tiden?!?! Orkar inte!!!" skriver en person.

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens kärlekshyllning till Linus Wahlgren 

 

Fansen om avklädda bilden på Linus Wahlgren: "Får man smaka lite"

"På landet med La famiglia..." skriver Pernilla Wahlgren under bilden där Linus Wahlgren står på en brygga i ett par rutmönstrade badshorts. 

Och den avklädda bilden på Linus Wahlgrens fick flera personer på fall – många som kommenterat hans utseende.

"Snygg brorsa du har" har en person skrivit på Instagram.

En annan skriver:

"Hunken Linus... good lord! Får man smaka lite!" 

 

https://www.instagram.com/p/BXLUOAOj26E/?taken-by=pernillawahlgren

LÄS MER: Jessica Wahlgren: Tror inte jag kan bli kär igen

 

Bianca Ingrosso om morbror Linus Wahlgren: "Han är singel tjejer"

Linus Wahlgrens systerdotter, bloggaren Bianca Ingrosso, har vid flera tillfällen berättat för sina följare att hennes bror är en riktig hunk – och singel.

"Morbror Linus som är 40 år gammal men som ser ut som en 27 årig hunk haha! Ps. Han är singel tjejer", skrev hon nyligen på sin blogg. 

Linus Wahlgren var tidigare gift med Jessica Wahlgren. I september 2012 skickade paret in en skilsmässoansökan till tingsrätten i Stockholm, efter tio år tillsammans.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.