Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Visar nya kärleken – efter uppbrottet från Benjamin

Widmarks bild på pojkvännen.
Foto: Instagram.
Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso.
Foto: OLLE SPORRONG

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i sammanlagt sex år, innan de bröt upp och Widmark flyttade till Costa Rica.

Nu visar influencern upp sin nya kärlek på Instagram, efter att ha nämnt honom i maj för första gången.

”Te amo”, skriver Linnea Widmark – ”jag älskar dig” på spanska.

Efter att ha varit tillsammans i totalt sex år, gick artisten Benjamin Ingrosso och influencern Linnea Widmark isär i början av 2019.

Widmark, som har över 90 000 följare på Instagram, valde då att flytta till Costa Rica, där hon har bott sedan dess.

I en intervju på Youtube har Linnea Widmark berättat att hon ville lämna relationen med Ingrosso i ett år innan de faktiskt gick skilda vägar.

– När jag och min expojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge, när jag var singel efter det. Jag var glad direkt, eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet i ett år, sa hon i intervjun.

I Costa Rica har influencern dock hittat kärleken på nytt. I maj publicerade hon ett Instagram-inlägg om att äta papaya till frukost – och avslöjade att hon hade en ny pojkvän.

”För mig är det här solsken på en tallrik. Jag och min pojkvän äter det nästa varje dag och har gjort det den senaste månaden. Bara av att tänka på att jag antagligen kommer att äta det i morgon gör mig exalterad inför frukosten”, skrev hon då.

Sedan dess har Linnea Widmark dock legat lågt med relationen, fram till nu. Nu väljer hon nämligen att visa upp kärleken med en bild på Instagram story. Profilen skriver ”Te amo”, alltså ”jag älskar dig” på spanska, på bilden föreställandes en man i badbyxor som står och blickar ut över havet.

Expressen har sökt Linnea Widmark.

Bianca Ingrossos sminkmärke får kritik 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.