Vin Diesels fina hyllning till Walker

Publicerad

"Furious 7" prisades stort på galan "People's choice awards" i natt.

Men när skådespelaren Vin Diesel skulle ta emot priset bröt han ihop i tårar – och hyllade sin döde vän Paul Walker med ett tal och en sång.

– När vi inte ville fortsätta spela in filmen, när tragedin var för tung, var det kärleken mellan oss alla som fick oss att fortsätta, säger han enligt People Magazine.

Det var i natt som galan "People's choice awards" gick av stapeln. Filmen "Furious 7" prisades stort och röstades fram både som bästa film och bästa actionfilm av tittarna. Men när skådespelaren Vin Diesel skulle gå upp på scenen för att hålla ett tacktal tog känslorna över.

Efter vännen och kollegans Paul Walkers tragiska död under inspelningarna trodde "Furious"-stjärnan inte att filmen ens skulle gå att färdigställa.

– Det var ett arbete av kärlek. Mitt enda budskap till er är att ni kommer att bli förvånade över hur mycket man kan göra med kärlek. Över hur stark den kraften är. När vi inte ville fortsätta spela in filmen, när tragedin var för tung, var det kärleken mellan oss alla som fick oss att fortsätta, säger Vin Diesel i sitt tal enligt People Magazine.

 

LÄS MER: "Paradise hotel"-stjärnans hyllningstatuering till Paul Walker

 

Vin Diesel höll tal om Paul Walker

Vin Diesel kämpade mot tårarna på scenen och darrade på rösten när han fortsatte sitt tal.

– När jag skulle gå upp hit sa jag till mig själv att jag inte skulle bli känslosam. Jag var lugn när jag satt ner på min stol, men när vi fick båda priserna... Då började jag tänka på Dom och Brian... Och på Paul, säger han i talet.

 

LÄS MER: Paul Walker död efter bilkrasch

 

Vin Diesel citerade "See you again"

Därefter blev känslorna för mycket för "Furious"-stjärnan, som bröt ihop i tårar och började sjunga på filmens soundtrack "See you again", en låt som skrevs till minne av Paul Walker.

– Jag tackar dig för allting och det enda jag har kvar att säga nu är: "It's been a long day without you my friend, and I'll tell you all about it when I see you again", avslutade Vin Diesel.

Paul Walker gick bort i november 2013 efter en tragisk bilolycka. Han var då mitt under inspelningarna av filmen "Furious 7", som fick färdigställas bland annat med hjälp av hans bröder Cody och Caleb Walker.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag