Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vin Diesel döper sin dotter – efter Walker

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Vin Diesel hyllar sin döde vän och kollega Paul Walker genom att döpa sin nyfödda dotter till Pauline.
Vin Diesel tillsammans med Paul Walker i "Fast and the furious"-filmerna.
Foto: Universal Studios
Paul Walker gick bort i en olycka 2013.
Foto: J Clifford/New Line Cinema
Vin Diesel.
Foto: Claude Paris

Vin Diesel bröt ihop på en screening av filmen "Furious 7" när han pratade om avlidna kollegan Paul Walker.

Nu väljer han också att hylla bästa vännen med att döpa sin dotter efter honom.

– Det fanns ingen annan jag tänkte på när jag klippte navelsträngen, säger Vin Diesel i The Today Show.

Vin Diesel och Paul Walker var kolleger i "Fast & furious"-filmerna. Men de var också bästa vänner. Därför var sorgen stor när Walker omkom efter en bilkrasch i början av december 2013. Skådespelaren, som blev 40 år, var på väg till en välgörenhetsgala när Porschen han färdades i tillsammans med sin vän, racerföraren Roger Rodas, kraschade och började brinna.


LÄS MER: Vin Diesel bröt ihop hos Walkers mamma. 

Döper dottern efter Walker

Nu väljer Vin Diesel att hylla sin vän genom att namnge sin nyfödda dotter efter honom, skriver US Weekly. Hon har fått namnet Pauline.

– Det fanns ingen annan person som jag tänkte på när jag klippte navelsträngen. Jag tänkte bara... Jag visste att han var där och det kändes som ett sätt att hålla minnet av honom som en del av min familj och en del av min värld, sa Vin Diesel i The Today Show på måndagen.

Paul Walker gick bort 2013.
Foto: J Clifford/New Line Cinema

Bröt ihop i tårar

Förra måndagen hade filmen "Furious 7" premiär i USA. Det blev Paul Walkers sista film. Vid en visning av filmen i förra veckan bröt Diesel ihop i tårar när han skulle prata om sin bästa vän.

Enligt TMZ hade han svårt att fortsätta prata när känslorna kom över honom. 

Paul Walkers bröder Caleb och Cody har hjälpt till att slutföra filmen, då Paul hade flera scener kvar att filma när han tragiskt förolyckades.


LÄS MER: Paul Walker planerade att lämna Hollywood. 

"Känner att Paul är med oss"

"Vi har fortsatt att spela in och välkomnar Pauls bröder, Caleb och Cody, till vår Fast-familj. Caleb och Cody hjälper oss att färdigställa några actionscener som saknades för sin bror och kommer att fylla i små hål i produktionen. Att ha dem här har gjort att vi alla känner att Paul också är med oss.", skrev produktionen då i ett meddelande på filmens Facebooksida.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.