Vill stoppa Jackson som lesbisk Jesus

Paris Jackson.
Foto: MPNC / STELLA PICTURES BACKGRID US

I nya ”Habit” är Jesus en lesbisk kvinna. 

Det är Paris Jackson som spelar rollen i den kommande filmen - som många vill stoppa. 

En namninsamling har nu startats för att den inte ska få sändas. 

Den ännu inte släppta filmen ”Habit” har Bella Thorne som huvudrollsinnehavare där hon spelar en ”partytjej med Jesus-fetisch”. 

I filmen är Jesus en lesbisk kvinna, som spelas av ingen mindre än ”Thriller”- sångaren Michael Jacksons dotter Paris Jackson. Detta har nu väckt reaktioner och en namninsamling har startats för att stoppa filmen. Det är nu över 300 000 personer som har skrivit på, det skriver CNN

De upprörda rösterna menar på att filmen är ”hädisk” och ”kristofobisk”. 

Öppet bisexuell

Michael Jacksons dotter är öppet bisexuell och hon har varit i relationer med både män och kvinnor de senaste åren. Nu är hon i ett förhållande med pojkvännen Gabriel Glenn, vilket hon inte trodde skulle hända. 

– Jag trodde aldrig att jag skulle kila stadigt med en kille. Jag var säker på att det skulle sluta med att jag gifte mig med en tjej, jag har dejtat fler kvinnor än män. Allmänheten känner bara till tre längre relationer som jag har varit i och de har varit med män. Allmänheten känner inte till de flesta av mina relationer, berättar hon i ”Unfiltered: Paris Jackson and Gabriel Glenn”, parets serie på Facebook Watch.


Paris Jackson svarar på ryktet om självmordsförsök 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.