Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Vilket vintermode väljer du till fötterna?

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

Det går att hålla sig varm och snygg om fötterna  - samtidigt. 

Stick ut i moonboots. Eller kör den klassiska stilen  i kängor. 

- Jag köpte mina i London, säger Camilla Löfgren, 37, från Spånga. 

Utseende och funktion kan gå hand i hand. Snygga skor behöver inte vara kalla och varma skor behöver inte se tråkiga ut.

 Det går att få både och. Och  i vinter finns möjlighet att sticka ut lite extra.

 - Jag ska köra på moonboots, de funkar i stan lika bra som  i fjällen. Gärna ihop med snygga tajts och fina vinterjackan. Det har blivit samma sak med moonbootsen som gummistövlarna. Det finns massor av olika varianter och färger, säger ­Expressens modeexpert Emma Danielsson.

 Även kängorna fortsätter att vara heta den här vintern. Det manligt influerade modet håller i sig med snörkängor och rena linjer.

"De funkar överallt"

 Camilla Löfgren letade nya vinterskor ett bra tag men hittade inga i Sverige. Men under en London-resa hittade hon rätt. Ett par svarta fodrade kängor i märket Clarks. Det är första dagen som hon har på sig dem.

 - De känns sköna. Jag ville ha en allround-sko och även om de är snygga så är de praktiska. Det viktiga är att de funkar överallt, både till vardagskläder och när man är lite finare, som i kväll då jag ska gå på Operan.

Varma, praktiska och snygga, tycker Camilla Löfgren om sina nya vinterkängor, inhandlade i London.Foto: Emil Nordin

Camillas skofynd.Foto: Emil Nordin

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.