Tobias Wallin och Helena Fransson från "Let's dance" har blivit föräldrar igen. Foto: Sven LindwallTobias Wallin och Helena Fransson från "Let's dance" har blivit föräldrar igen. Foto: Sven Lindwall
Tobias Wallin och Helena Fransson från "Let's dance" har blivit föräldrar igen. Foto: Sven Lindwall
På nyårsdagen föddes lille Jesse efter ett kejsarsnitt. Foto: PrivatPå nyårsdagen föddes lille Jesse efter ett kejsarsnitt. Foto: Privat
På nyårsdagen föddes lille Jesse efter ett kejsarsnitt. Foto: Privat
Helena och Tobias har sedan tidigare dottern Noomi. Foto: Olle SporrongHelena och Tobias har sedan tidigare dottern Noomi. Foto: Olle Sporrong
Helena och Tobias har sedan tidigare dottern Noomi. Foto: Olle Sporrong

Vilken start på året: "Det blev en liten kille"

Publicerad

Vilken lycka!

"Let's dance"-paret Tobias Wallin och Helena Fransson fick en son på nyårsdagen.

– Vi är så klart jätteglada, det blev en liten kille, säger Tobias Wallin.

Tobias Wallin, kanske mest känd som dansare i "Let's dance", har fått en liten son tillsammans med kärleken Helena Fransson, också känd som dansare i TV4-programmet.

Det meddelar han nu på Instagram.

"Med 30 min kvar av dygnet så blev Jesse's födelsedatum 16-01-01... Rätt coolt ändå", skriver han i inlägget.

 

LÄS MER: Här slår Tobias Wallin till kameramannen

"En liten tjockis"

– Vi är så klart jätteglada, det blev en liten kille. En liten tjockis på fyra och ett halvt kilo. Det var ett planerat kejsarsnitt, det fanns en tendens till havandeskapsförgiftning. Men det var ingen fara egentligen, det drog ut på tiden bara, säger Tobias Wallin.

 

LÄS MER: "Let's dance"-paret väntar sitt andra barn

 

Det var i våras som "Let's dance"-paret fick beskedet att de väntade sitt andra barn.

– Det var faktiskt dagen efter jag hade skrivit kontrakt med TV4 angående "Let's dance". Jag började räkna dagarna och tänkte hur det skulle gå, men det gick, sa Helena Fransson då.

Tobias Wallin uppger att både han och Helena Fransson mår bra, även om Helena Fransson är trött efter förlossningen.

"Hade lite miniångest"

– Helena är lite omtöcknad, i och med att det tog lång tid. Så hon är så klart trött och sliten. Jag hemma, jag kom hem ganska precis, säger han och fortsätter:

– Jag hade lite miniångest inför nummer två, just att jag tänkte hur jag ska kunna få samma kärlek som jag har till Noomi, jag trodde mitt kärlekskonto var slut. Men så såg jag Jesse och det var exakt samma känsla. Det fylls bara på, kärlekskontot. Helt underbart.

 

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

 

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag