Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vilka tar över schlagern efter trion?

Vilka som tar över som programledarrollen för Melodifestivalen efter Sarah Dawn Finer, Gina Dirawi och Helena Bergström får vi veta på onsdagen.
Foto: Cornelia Nordström

Förra året leddes Melodifestivalen av Sarah Dawn Finer, Helena Bergström och Gina Dirawi.

Vilka som ska leda nästa års upplaga av schlagerfesten avslöjas i morgon.

Klockan 11:00 i morgon avslöjar SVT vilka som blir programledare för Melodifestivalen 2013.

Spekulationerna kring vilka som ska ta över efter förra årets programledartrio Sarah Dawn Finer, Gina Dirawi och Helena Bergström har varit många.

Namn som diskuterats har bland andra varit Måns Zelmerlöw, Gina Dirawi, Malin Olsson och Danny Saucedo.

De programledare som få uppdraget kommer att dyka upp i rutan under sex lördagar på raken med start den 2 februari med deltävling 1 i Karlskrona. Därefter följer de andra tre deltävlingarna, andra chansen samt finalen.

– Vi vill fortsätta traditionen att varje lördag bjuda på show och humor. Nu är vi redo att presentera 2013 års spännande och kaxiga programledare, säger Edward af Sillén, redaktör och regissör för Melodifestivalen till SVT.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.