Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Viktors drag efter Samirs plötsliga avhopp inför alla

Tre nyheter att hålla koll på i dag.
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: OLLE SPORRONG
Foto: Johan Valkonen/Stella Pictures

Samir och Viktor var inbokade att uppträda på en kryssning på tisdagen – men efter att Samir Badran tvingats ställa in fick Viktor Frisk uppträda själv med duons låtar.

Efter beskedet hyllade Frisk sin vän på sociala medier, för att han vågar tänka på sin egen hälsa.

”Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs”, skriver Viktor Frisk på Instagram.

Melodifestivalduon Samir och Viktor var inbokade att uppträda på Silja Lines höstlovskryssnig på tisdagen – men det blev inte som artisterna hade planerat.

Efter att Samir Badran tvingats ställa in sin medverkan var det upp till Viktor Frisk att uppträda på egen hand med duons hits inför de förväntansfulla barnen.
Inför konserten skrev Viktor Frisk på Instagram att han skulle komma att köra konserten utan sin kompis.

Viktor Frisks fina hyllning

Men han passade också på att hylla sin kompis för sitt beslut att lyssna på kroppen, och våga ställa in när han inte mår tillräckligt bra för att uppträda.

”Är så glad att jag har dig Samir, så stolt över dig och att du kan känna efter, lyssna på din kropp och säga stopp när det behövs. Jag backar dig i allt och kör själv om det behövs”, skriver Viktor Frisk på Instagram.

Samir Badran har inte själv lagt upp något om den inställda konserten på Instagram, men har tidigare pratat öppet om sina problem med utbrändhet och stress. I slutet av förra året gick artisten in i väggen, och åkte utomlands under en längre period för att må bättre.

Viktor Frisk förklarar att han vet att Samir Badran hade gjort exakt samma sak för honom i en liknande situation.

– Av privata skäl så kunde Samir inte närvara på spelningen, och i stället för att vi skulle ställa in hela spelningen så kände jag att Samir hade gjort exakt samma sak för mig. Så då gjorde jag spelningen själv. Vi vet liksom att vi inte kan sjunga, det är inte som att någon tänker ”oj, här kommer en av dem, det är inte så här det ska låta”. Vi gjorde det som en rolig grej. Självklart ställer vi upp för fansen, man vill inte göra någon besviken, säger Viktor Frisk.

Duon släpper ny musik 

Viktor Frisk och Samir Badran släpper en ny låt i början av november, tillsammans med rapparen 1cuz, och efter att ha spelat in ”Talang” i TV4 behövde Samir Badran prioritera sitt mående.

– Han har gjort ”Talang” och måste tänka på sin egen hälsa, det är det viktigaste, säger Viktor Frisk.

Expressen har sökt Samir Badran.