Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Viktor Frisks lycka med nya kärleken

Viktor Frisk har hittat kärleken på Tinder och börjat dejta.Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Samir och Viktor.Foto: OLLE SPORRONG
Samir Badran släpper låten ”Vad sa du att du hette” tillsammans med Viktor Frisk.Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Samir & Viktor släpper nu låten ”Vad sa du att du hette” – som handlar om kvart i fem-ragget. 

Samtidigt har Viktor Frisk nyss funnit kärleken.  

– Det är ingen hemlighet. Vi träffades på Tinder, säger han. 

Samir Badran och Viktor Frisk är just nu aktuella med nya singeln ”Vad sa du att du hette”. Låten kommer bara månader efter deras senaste låt ”Karantän”, som gjordes med norska artisten Tix. 

Viktor Frisk beskriver den nya låten som partyglad, med potential att bli en riktig sommarplåga. Enligt honom påminner också låten om hur popduon lät när de började 2014 med låten ”Success”. 

– Låten handlar om att du spanar in någon kvart i fem, du försöker hitta någon att gå hem med och letar efter en speciell person som du trånar efter. Låten heter ju ”Vad sa du att du hette” och du kommer hela tiden fram till att du inte vet vad hon heter – eller han eller hen. Det är det du letar efter hela låtens gång, säger Viktor Frisk. 

Viktor Frisk har hittat kärleken

Frågan är om låten är riktad till Viktor Frisk själv. Han har nämligen träffat en tjej som han dejtat i en månad. 

– Det är ingen hemlighet. Vi träffades på Tinder. 

Artisten tror att sommaren som följde i spåren av coronapandemin kan ha gjort att han blivit mer öppen för att träffa någon. 

– Jag har försökt att släppa in människor förut, man har ju jobbat så extremt mycket och det har inte funnits tid till återhämtning. Nu känner jag att det finns tid att andas lite och släppa in någon lite mer på djupet för att se vad som kan hända.

Viktor Frisk vill dock inte beskriva sig själv som kär. 

– Men lite känslor är det ju. Kärleken är fin. 

När går ni ut offentligt?

– Kommer aldrig hända. Jag har kommit på en sak: man ska inte gå ut med så mycket saker i media, för det kan förstöra väldigt mycket. Folk behöver inte veta allt hela tiden, de får veta så extremt mycket ändå. Det gör också att det skapas en nyfikenhet.

”Mycket hemmafester nu”

Om ”Karantän” var en coronaanpassad låt är ”Vad sa du att du hette” en hybrid som även funkar när klubbarna drar igång igen. 

– Det som är så speciellt med den här låten är att vi inte får stå upp och dansa. Det är väldigt mycket hemmafester nu, men den här låten är något som även kommer gå hem på klubbarna sen när man letar efter kvart i fem-ragget, haha.

– Det är en sjukt härlig och somrig låt i karantänfesterna. Sittfest. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.