Viktor Frisks kryptiska kärleksförklaring

Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL

Har Viktor Frisk hittat kärleken?

Det verkar så, av hans senaste inlägg på Instagram att döma.

”Det finns en speciell person som lyft mig denna sommar”, skriver han i texten.

Det är i ett inlägg på sin Instagram som influencern och artisten Viktor Frisk, 26, gör avslöjandet. Den långa texten handlar till stor del om hans personliga utveckling och vad han gått igenom den senaste tiden. Bland annat reflekterar han över sitt val att vara nykter sedan en tid tillbaka.

”Att vara nykter en hel sommar när man är 26 och jobbar i den bransch jag gör så har det inte varit lätt, men fan vad jag krigat! Det här har bara bevisat för mig hur sjukt stark jag är och att allt går om man vill”, skriver Viktor Frisk i inlägget.

Beslutet att sluta dricka alkohol kom efter hans medverkan i programmet ”Den stora hälsoresan” på Discovery+ under våren, där hård träning och en hälsosam kost står i fokus.

Kryptiska kärlekshälsningen: ”Vill dela hela mitt liv”

Vidare i inlägget nämner Viktor Frisk några av sina närstående som han vill tacka. En av de, som han inte nämner vid namn, tycks vara någon han har träffat nyligen som kommit att betyda mycket för honom.

”Det finns ytterligare en speciell person som lyft mig denna sommar, kanske någon jag vill dela hela mitt liv med… Och störst av allt är väl ändå kärleken!”

Vem den kryptiska kärleksförklaringen är ämnad åt avslöjar Viktor Frisk inte.

https://www.instagram.com/p/CSR3NKFM_zs/?hidecaption=true

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.