Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Viktor Frisks besked – pausar med Samir

Samir Badran har det kämpigt med hälsan.Foto: OLLE SPORRONG
Viktor Frisk berättar att han och parhästen Samir Badran tagit paus på obestämd tid.Foto: OLLE SPORRONG

Viktor Frisk och Samir Badran tar en paus på obestämd tid.

I podden ”Fundamentalt” avslöjar ena halvan av duon beslutet – samt erkänner sin oro inför vad pausen kan få för konsekvenser. 

– Det här är något jag gått igenom i huvudet själv många gånger, säger Viktor Frisk i podden.

Artisten Viktor Frisk, 24, avslöjar att han och parhästen Samir Badran, 29, tar en paus på obestämd tid.

Beskedet – och orsaken bakom – ges i Anna Hegestrands och Jacob Liebermanns podcast ”Fundamentalt”.

– Vi har tagit en paus på obestämd tid på grund av att vi tänker på Samirs hälsa, förklarar Viktor Frisk i podden och fortsätter:

– Han har inte mått så bra, han har haft ”visual snow” bland annat. Det innebär att man får så att det börjar flimra framför ögonen med mycket yrsel och trötthet. 

Viktor Frisks framtidsoro

Samir Badrans hälsobekymmer innebär inte bara att Viktor Frisk oroar sig för kollegans välmående – likaså oroar han sig för sin egen ekonomi. En stor del av stjärnans inkomst är kopplad till framgångarna han haft tillsammans med Samir Badran.

– Samir & Viktor har stått till en stor del av inkomsterna när det gäller att turnera sönder sig själv, säger han i podden.

Men efter att funderat igenom sin situation tycks Viktor Frisk accepterat sin nya ekonomiska situation.

– Det här är något jag gått igenom i huvudet själv många gånger. Alltid när det sker en förändring så är man först i sitt huvud och: ”Oj, hur ska det här gå, hur ska jag klara mig nu?” Men samtidigt måste man inse att ur varje sådan här situation måste man komma på nya sätt att försörja sig, förklarar han i podden.

Samtidigt tillägger Viktor Frisk att det för hans egen del inte kommer att innebära en ekonomisk katastrof bara för att han och Samir Badran pausar samarbetet ett tag framöver.

Expressen har sökt Viktor Frisk och Samir Badran. 

Samir Badran tror att han kommer bli blind:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.