Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Viktor Frisk bryter tystnaden om vänskapen med Martina Haag

Viktor Frisk: "Samir & Viktor har varit räddningen".
Foto: /IBL / /IBL
Foto: Instagram

Personliga texter och kärleksfulla bilder.

Det har under en tid spekulerats i en romans mellan Viktor Frisk och Martina Haag – men nu berättar artisten sanningen om deras relation.

– Martina är underbar och skitsnygg också, säger Viktor Frisk till Aftonbladet.

Under ”Let´s dance”-våren 2018 hittade författaren Martina Haag, 55, och artisten Viktor Frisk, 24, varandra. På kort tid kom de varandra mycket nära och då den unge artisten figurerat flitigt i Martina Haags sociala medier började det spekuleras i en romans. Ryktesspridningen avtog inte heller när Frisk publicerade en bild där de håller om varandra med texten ”Bästa kvällen” och ett rött hjärta.

I samband med att Viktor Frisk fyllde 24 år hyllade Haag honom på Instagram med med en text som även den spädde på spekulationerna. 

”En av de finaste, lojalaste, knasigaste människor jag har träffat”, skrev hon och fick svaret:

”Älskar dig, ses sen”, följt av flera hjärtan.

”Tycker väldigt mycket om”

Nu har Viktor Frisk talat ut om relationen till Martina Haag och berättar hur det egentligen ligger till.

– Hon är världens skönaste människa och skulle kunna vara min morsa. Men till och med mina föräldrars kompisar har frågat om vi är tillsammans. Det där ryktet har verkligen spätts på, säger Viktor till Aftonbladet och fortsätter:

– Vi var ute med några polare och drack vin och tänkte att vi skulle lägga upp en bild på oss för att det var lite kul. Som en fin vänskapsbild. Vi hade också jävligt roligt tillsammans förra sommaren, Martina hängde jättemycket med mig och mina polare och har berättat hur otroligt roligt hon hade.

– Hon är en vän som ligger mig extremt varmt om hjärtat och är en person som jag tycker väldigt mycket om. Martina är underbar och skitsnygg också, men vi är inte tillsammans. De ryktena får jag dementera tyvärr.

Expressen har sökt Martina Haag och Viktor Frisk.