Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Videopremiär: Här är Skyscrapers nya låt

Här är det nya svenska pojkbandet som ska ta världen med storm.

I dag släpper Skyscraper sin nya musikvideo till låten "Happy" – med exklusiv premiär på Expressen.se.

Känner du igen dem från Lilla Melodifestivalen?

Nu är det unga pojkbandet Skyscraper tillbaka med en ny låt – och en musikvideo. Bandet bildades 2013 och består av Isak Pettersson, 12, Vilhelm Buchaus, 13, Anton Kyldahl, 15 och Andreas Palm, 15.

– Jag ville vara med i gruppen för jag har alltid velat vara med i ett pojkband. Jag tvekade inte en sekund! Det som är roligast med att få vara en del av detta är att man får leva på musiken och att man får göra det man älskar, säger Isak om sin medverkan i bandet.

Tävlat i "Talang"

Gruppen, som också har tävlat i TV3:s program "Talang", satsar nu stenhårt på musiken och var förra året ute på en miniturné runtom i Sverige.

– Att få vara fyra killar och uppträda tillsammans är superkul. Kompisskapet betyder mycket i gruppen, säger Vilhelm och får medhåll från Anton:

– Man kan säga att vi är en stor familj.

"Får leva min dröm"

I dag släpper bandet låten och musikvideon till "Happy". Låten släpptes under förmiddagen och har redan klättrat upp till förstaplatsen på Itunes. Videon premiärvisas exklusivt på Expressen.se.

– Det roligaste med Skyscraper är att få stå på scen med mina bästa vänner. Och att få leva min dröm som är just att få hålla på med det här, säger Andreas.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.