Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victorias snygga mammastil i Sydamerika

<p>I olika nya mammaklänningar från bland annat trendiga mammaföretaget Seraphine har Victoria gjort succé i Peru och Colombia.</p><p>Denna vita jacka kommer från det brittiska märket.<br></p>Foto: Sven Lindwall
<p>Victoria i mönstrad klänning från ASOS. <br></p>Foto: Sven Lindwall
<p>En vit stor kuvertväska var Victorias trogna följeslagare under resan.</p><p>Väskan kommer från norska Hippi Grace och kostar cirka 1400 kronor.</p>
<p>Även denna småmönstrade klänning kommer från ASOS. Priset? <a href="http://www.expressen.se/mode/kungligheter/svenska-kungahuset/victoria/kronprinsessan-victorias-smarta-skoknep/">Cirka 750 kronor.</a><br></p>Foto: Sven Lindwall
<p>I Lima den 19/10 klädde hon sig i en röd klänning där magen syntes tydligt.</p><p>Känner du igen modellen? Klänningen kommer från Seraphine och Victoria bar en likadan i lila på prins Nicolas dop.<br></p>Foto: Sven Lindwall
<p>...den looken fick vi se en repris av under besöket i Colombia.</p>Foto: Getty Images Latam
<p>Babyblå spetsar från Seraphine.</p>Foto: Splash News
1 / 8

BOGOTA. Titta, viken härlig mammastil!

Kronprinsessan Victoria avslutade besöket på andra sidan jorden i stil – med gravidmage i ny mammakreation.

– Jag mår jättebra! berättar kronprinsessan på plats i Colombia.

Sista dagen i Colombia

Detta gjorde kronprinsessan Victoria och prins Daniel under sin sista dag i Colombia:

■ Möte med kvinnoorganisationen Ruta Pacifica de las Mujeres och ämnet för dagen var kvinnor i fredsarbete.

■ Besök i Colombias största museum för guld. I över en timme fick kronprinsessan Victoria och prins Daniel en egen guidad tur.

■ Besöket avslutades med en lunch på svenska residenset i Bogota.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel kommer hem till Sverige igen i dag efter ha varit borta i snart en vecka på andra sidan jordklotet. Under fem intensiva dagar har de hunnit med både Peru och Colombia. Syftet med resan har varit att förstärka relationerna mellan länderna och kronprinsessan är nöjd med besöken:

– Det har varit viktiga och intressanta möten. Där svenska företag och relationerna mellan länderna har fått vara i fokus, berättar kronprinsessan.

LÄS MER: Snyggt Victoria! Färgmatchad in i minsta detalj.

Kronprinsessan - en ambassadör för Sverige

Besöket började i måndags i Lima i Peru och där låg fokus på utökat utbyte mellan länderna i bland annat studier.

– Vi fick besöka ett universitetet som har utbyte med Sverige. Det var oerhört intressant att få sitta ner och prata med alla studenterna och höra deras drömmar.

I Peru träffade Victoria och Daniel landets president Ollanta Humala.

– Vi pratade om Peru och Sverige. Det finns ett stort intresse för Sverige i Peru och vi fick höra vilka enormt stora framsteg landet har gjort på alla nivåer.

Victoria understryker vikten av att vara ambassadör för Sverige.

– Det gäller att promota Sverige och svenska företag. Öppna upp och försöka vara den som hjälper till, menar hon.

LÄS MER: Kronprinsessans smarta och superenkla skoknep.

När mamma Silvia väntade prinsessan Madeleine 1982 gjorde hon också en resa till andra sidan jorden. I januari 1982 var hon på statsbesök i Mexiko med en rejäl gravidmage. Den långa resan nu till Peru och Colombia är inget som har besvärat Victoria. Varje gång under resan som hon har fått frågan hur hon mår har hon snabbt svarat:

– Jag mår jättebra!

Victoria har gjort succé i mammaklänningar

I olika nya mammaklänningar från bland annat trendiga engelska mammaföretaget Seraphine har Victoria gjort succé i de två länderna. Nu när de kommer hem igen till Sverige igen finns en speciell liten person som har längtat extra mycket:

Estelle, så klart.

Hon fick den här gången stanna kvar hemma hos farmor Ewa och farfar Olle Westling.

– Hon har det alldeles strålande, intygade Victoria när dottern kom på tal före avfärden hem igen mot Sverige och Haga slott.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.