Victoria Silvstedt vill inte tillbaka till Sverige

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Victoria Silvstedt
Foto: Patrik C Ã Sterberg / STELLA PICTURES
"Realitystjärnorna på godset"
Foto: Patrik C Ã Sterberg / STELLA PICTURES

Victoria Silvstedt är med i "Realitystjärnorna på godset" som har premiär på tisdagskvällen.

Trots att profilen tycker det är härligt att besöka Sverige vill hon inte flytta hem - och längtar nu efter barn.

– Det är något jag tänker på, händer det så händer det, säger hon.

Den 5 mars börjar "Realitystjärnorna på godset" i TV3 med bland andra modellen Victoria Silvstedt, 41, Hollywoodfrun Isabel Adrian, 38, Qristina Ribohn, 60, från "Farmen" och Tore Kullgren, 35, känd från "FCZ".

– Jag har aldrig gjort sådan här svensk tv, jag jobbar mycket med fransk och amerikansk. Det var en chans för mig att komma till Sverige, spela in i några dagar och vara i den svenska vardagen. Det var underbart att vara ute i stallet med hästarna, och rida, säger Victoria Silvstedt.


LÄS MER: Victoria Silvstedt specialkrav på TV3


Victoria Silvstedt vill inte flytta

Trots att hon tycker om att besöka Sverige vill hon inte flytta tillbaka permanent. Det värsta med hemlandet är de långa vintrarna, säger hon.

– Jag kommer hit ofta för att hälsa på familjen och i jobb. Det tycker jag är jättekul, men att flytta hit fulltid tror jag inte blir av, säger Victoria Silvstedt och fortsätter:

– Jag har inte bott här sedan jag var 17 år, jag bor i New York och Monaco, och jag är inte skriven här heller. Jag har min karriär utomlands också.

"Något jag tänker på"

Victoria Silvstedt har inga egna barn. Men nu längtar hon efter ett tillskott till familjen.

– Det är något jag tänker på, händer det så händer det. Jag älskar barn, min syster har två barn så jag är världens lyckligaste moster i alla fall, säger hon.


LÄS MER: Victoria Silvstedt om sin pengaförlust


"Har blivit mer businesswoman"

Den före detta supermodellen har blivit ekonomiskt oberoende tack vare valutaspekulationer och aktier - och förknippas med glamour och jetsetliv.

Att tv-tittarna nu skulle få se samma Victoria Silvstedt som för 20 år sedan tror hon inte.

– Jag har blivit mer businesswoman, det är den jag är i dag. Det är ingenting jag behöver bevisa för någon, utan det bevisar jag för mig själv, det är det viktigaste, säger hon.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.