Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victoria Silvstedt erkänner otroheten

”Jag var otrogen och han förlät mig alltid”Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
År 2000 gifte sig Silvstedt med tv-journalisten Chris Wragge.Foto: CHENG PHILIP / STELLA PICTURES CHENG PHILIP
Victoria Silvstedt, 43, berättade för första gången om sin otrohet när hon pratade i "Sommar i P1". Foto: ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK / ERIK PENDZICH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Hon har under många år kopplats ihop med den schweiziske affärsmannen Maurice Dabbah.Foto: RACHID AIT, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

Den svenska supermodellen Victoria Silvstedt var en av sommarvärdarna i "Sommar i P1".

I sitt program avslöjade hon att hon var otrogen mot sin exmake flera gånger. 

– Jag var otrogen och han förlät mig alltid, säger Silvstedt i sitt sommarprat. 

Victoria Silvstedt, 43, berättade för första gången om sin otrohet när hon pratade i "Sommar i P1". 

Supermodellen var gift med den amerikanske tv-journalisten Chris Wragge, 48, mellan 2000-2009. Hon berättar att äktenskapet kraschade då hennes arbete innebar att hon ständigt var på resande fot.

Men det var inte bara resandet i arbetet som bidrog till att äktenskapet sprack. 

– Jag provocerade fram skilsmässan, men det beslutet var oerhört svårt att ta. Det tog mig tre år. Jag var otrogen och han förlät mig alltid. Men jag kunde inte leva med att bedra honom. Vår separation är fortfarande en väldigt mörk period i mitt liv, säger Victoria Silvstedt i sitt sommarprat.

 

LÄS MER: Victoria Silvstedts relation med Melania Trump 

 

Victoria Silvstedt "Slutade i ett misslyckande"

Supermodellen berättar att äktenskapet sakta sprack när de slutade våda vad de hade.  Till slut gick det inte längre. 

– Vår skilsmässa kändes som ett misslyckande. Vi försökte verkligen i många år att fixa förhållandet. Men till slut gick det inte längre. Jag ångrar det inte nu, jag var så ung när jag fick min förlovningsring. Vi var gifta i åtta år men det slutade i ett misslyckande, säger hon. 

När Victoria Silvstedt ser tillbaka på sitt liv känner hon ingen saknad över det som har varit.

– Det har varit roligt, hårt och tagit mig hit. Visst är jag stolt över vad jag har presterat och vem jag är. Men jag är inte klar. Den här berättelsen om mig fortsätter hela tiden. Jag vet vad jag vill ha och vad jag behöver, säger Victoria Silvstedt. 

Victoria Silvstedt har tidigare berättat om sin relation med presidenthustrun Melania Trump.

Silvstedt flyttade som tonåring till modehuvudstaden Paris med modellyrket i sikte. I Paris fick Silvstedt en annan seriös och målinriktad tjej som rumskompis, hon som senare skulle bli USA:s första dam, Melania Trump.

Victoria Silvstedt beskriver den dåvarande Melania Knavs som en kämpe, likt henne själv.

– Hon pratade med stark öststatsaccent. Hon var otroligt smal och lite blek. Hon var också en kämpe, väldigt målinriktad, seriös, professionell och övertygad om att hon skulle "make it". Hon hette Melania Knavs då.

Expressen har sökt Victoria Silvstedt. 

 

LÄS MER: De sommarpratar 2018 - hela listan 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.