Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Victoria Silvstedt okända förflutna med presidentfrun

Victoria Silvstedt. Foto: OLIVIER HUITEL 1 / STELLA PICTURES CRYSTAL PICTURES
Melania Trump.Foto: KAMIL ZIHNIOGLU / AP TT NYHETSBYRÅN

Playboymodellen Victoria Silvstedt delade tidigare i karriären lägenhet med Melania Trump, president Donald Trumps hustru.

Och redan då hade den blivande presidentfrun siktet högt.

– Hon sa till och med: ”One day I will be more famous than Sophia Loren. Det var hennes stora idol. Och look at her now. Go girl! säger Victoria Silvstedt i Cancerpodden.

Det är i kommande podcasten Cancerpodden med Anna Benson som den svenska modellen Victoria Silvstedt, 42, öppnar upp om sin relation med USA:s första dam, Melania Trump, 47.

Podcasten släpps på torsdag, med tidningen Aftonbladet har fått lyssna på den.

Här berättar Victoria Silvstedt om hur hon tidigt i sin modellkarriär kom att dela lägenhet med Melania Trump.

 

LÄS MER: Silvstedt om Trump: "Så himla läskig"

 

– Först bodde jag i en rutten modellägenhet, sedan fick jag flytta in hos en kompis via någon jag kände och då blev det med Melania Trump, Donald Trumps fru. Melania Knauss hette hon då. Vi bodde ihop i ett år och kämpade på. Vi hade olika modellagenturer, hon hade Marilyn Gaultier och jag hade Metropolitan, säger hon i podcasten.

Victoria Silvstedt berättar att Melania Trump redan då var väldigt målmedveten och planerade att bli världsberömd. Hon jämförde sig med den italienska skådespelaren Sophia Loren - hennes idol - och menade att hon en dag skulle bli mer känd än henne.

 

Victoria Silvstedt: Melania Trump "busy"

I dag har Victoria Silvstedt inte så mycket kontakt med sin tidigare lägenhetskamrat. Men för två år sedan träffades de på en italiensk restaurang i New York där de kom i samspråk.

– Jag tror hon är more busy than me right now, säger Victoria Silvstedt.

 

LÄS MER: Victoria Silvstedt om de tuffa övergreppen

 

Melania Trump ger sällan intervjuer. Men när hon i januari ställde upp i tv-kanalens Fox News berättade hon om hur det var att flytta in i Vita huset,

– Det här är ett väldigt speciellt ställe, vi älskar det, sade den 47-åriga före detta fotomodellen om sitt nya hem. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.