Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Victoria Beckhams plötsliga förändring

Victoria Beckham har länge varit en stilikon. Nu har hennes förändring väckt uppmärksamhet. Foto: WALKER/WWD/REX/SHUTTERSTOCK
Här längs ryggraden hade Victoria Beckham tidigare ett tatuerat kärleksbudskap till sin make. Nu är det borta. Foto: WALKER/WWD/REX/SHUTTERSTOCK

Hon var känd för sin eleganta stil – men när Victoria Beckham dök upp med en bisarr tatuering på ryggen ifrågasattes stilikonen.

Men nu tycks tatueringen ha försvunnit – 11 år efter dess tillkomst.

Victoria Beckham har länge varit en av världens mest beundrade och fotograferade kvinnor. Hennes karriär i rampljuset, som inleddes som när hon sjöng i gruppen Spice Girls, tog astronomiska proportioner när hon gifte sig med fotbollsspelaren David Beckham.

 

LÄS MER: Victoria Beckham ångrar sina ingrepp 

 

Paret har länge synts på galor och röda mattor, där hon hyllats för sin moderiktiga och trendsättande stil.

Men 2006 skedde något som väckte än mer uppmärksamhet. Plötsligt dök hon upp med en bisarr tatuering längs ryggraden.

Där stod att läsa: "'Ani l’dodi li va’ani lo haro’eh bashoshanim'", som översatt betyder ungefär "Jag är min älskades, och min älskade är min".

Frasen är ganska vanlig bland de som gillar att tatuera sig, och dess ursprung ofta tillskrivs ofta den hebreiska dikten Shir Ha’shirim.

Oavsett, modekritiker tyckte att tatueringen inte hörde hemma på en kvinna känd för sin skönhet och elegans.

David Beckham samma tatuering

Men när hon nyligen dök upp på en insamlingsgala i New York för kampen mot bröstcancer, noterades att den långsmala tatueringen knappt syntes. Den var bara en blek, suddig skugga av sitt forna tillstånd.

Nu menar analytiker att Victoria Beckham har gått igenom en tatueringsborttagning, förmodligen genom att långsamt bleka bort dem.

Själv tycks hon dock vara överlycklig över att tatueringen är borta. På galan hade hon valt en dräkt med väldigt bart ryggparti, för att verkligen exponera sin nya, omärkta rygg.

 

LÄS MER: Victoria Beckhams 5-åriga dotter blir varumärke 

 

Hennes make David Beckham är känd för sina många tatueringar. Även han har det henreiska kärleksbudskapet skrivet på sin kropp, på ena armen.

Där tycks den dock få stanna - ett tag till.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!