Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Victoria Beckhams val – beslutet inför barnen

Starka kritiken mot Victoria Beckham tidigare i år.
David Beckham, Victoria Beckham och sonen Brooklyn. Foto: JAMES SHAW/SHUTTERSTOCK / REX TT NYHETSBYRÅN

För många är Victoria Beckham känd för att aldrig le på bild, och vara ohälsosamt smal.

Men nu har stjärnan tänkt om, och strävar efter att leva hälsosamt – för sina barns skull.

– Jag skulle aldrig sätta mig med mina barn och hoppa över en måltid. De behöver se att deras mamma äter på ett hälsosamt sätt, säger Victoria Beckham till Glamour.

Spice Girls-stjärnan och modeikonen Victoria Beckham har hunnit fylla 45 år – och med ålder kommer visdom.

I en ny intervju med brittiska Glamour berättar Beckham om sitt nya sätt att se på sig själv, sitt utseende och sin kropp.

– Ju äldre jag blir, desto mer inser jag vad som funkar för mig, och vad som inte funkar. Att det är viktigt att träna och äta hälsosamt. När man har fyra barn så får man acceptera att ens kropp förändras, säger hon i tidningen.

Berättar om insikten 

Medan hon tidigare kanske har främjat ett ohälsosamt ideal, så har hon nu insett att hennes barn tar efter hennes beteende med mat och hälsa, något som gör att Beckham tänkt till.

– När man har barn, så sätts saker i perspektiv. Man inser att de uppfattar allting. Jag skulle aldrig sätta mig med mina barn och hoppa över en måltid. De behöver se att deras mamma äter på ett hälsosamt sätt – man måste visa de små människorna hur man är hälsosam och nöjd med vem man är, säger Victoria Beckham i Glamour.

Den tidigare artisten erkänner att hon länge gömt sig bakom en fasad, och hakat upp sig på detaljer som sitt leende. Nu är hon nöjd med sig själv, och vill att andra ska känna samma sak.

– Tidigare så har jag antagligen gömt mig bakom en sköld – att inte le offentligt, till exempel. Det är mindre sånt nu. Det finns något väldigt förlösande i att omfamna den man är vid 45 års ålder och äga det, känna sig självsäker och nöjd. Jag vill sprida budskapet att alla borde känna sig som den bästa version av sig själva. Att ta vara på vad du har. Jag vill säga åt folk att äga den de är. Ja, vi – och jag – har rynkor, och det är okej!