Victoria Beckham ångrar sin plastigkirurgi. Foto: Broadimage/Rex Shutterstock / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURESVictoria Beckham ångrar sin plastigkirurgi. Foto: Broadimage/Rex Shutterstock / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Victoria Beckham ångrar sin plastigkirurgi. Foto: Broadimage/Rex Shutterstock / BROADIMAGE/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Victoria Beckham och David Beckham. Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/FUTURE IMAGE IMAGO SPORTFOTODIENSTVictoria Beckham och David Beckham. Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/FUTURE IMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST
Victoria Beckham och David Beckham. Foto: Imago Sportfotodienst / IMAGO/FUTURE IMAGE IMAGO SPORTFOTODIENST

Victoria Beckham ångrar sina ingrepp

Publicerad

Victoria Beckham ångrar sin plastigkirurgi.

Stjärnan önskar att hon kunde hindra sitt 18-åriga jag att operera brösten.

"Jag skulle antagligen säga, rör inte dina bröst", skriver Victoria Beckham i British Vogue.

Spice Girls-stjärnan Victoria Beckham ångrar sina skönhetsoperationer.

Redan som 18-åring valde artisten att förstora sina bröst - något hon nu önskar att hon inte hade gjort.

I ett öppet brev till sitt yngre jag i British Vogue öppnar Victoria Beckham upp om skönhetsoperationerna.

– Jag skulle antagligen säga; "rör inte dina bröst". Alla de åren jag förnekade det - dumt. Ett tecken på osäkerhet. Var glad för det du har i stället.

Victoria Beckham valde att operera bort sina bröstimplantat i 2014.

 

LÄS MER: Kritiken mot Victoria Beckham efter bilden

 

Victoria Beckham ger kärleksråd

 

LÄS MER: Vreden mot Beckham efter modevisningen

 

I det öppna brevet försöker stjärnan lugna sitt yngre jag.

"Din hy kommer ordna sig, ditt permanentade hår kommer bli platt, din vikt kommer lösa sig. I skolan äter du mat som utger sig för att vara fettfri, och du kommer stå ut med många dumma dieter. I stället: lär dig att tycka om dina brister - det är vad jag säger till dig. Låt hyn andas, ha mindre smink" skriver Victoria Beckham i British Vogue.

Hon ger också sitt yngre jag - eller läsarna - råd när det kommer till kärleken och äktenskap.

"Ha tålamod. Bit dig i tungan. Var stöttande. Och bevara lite av mystiken. Låt dig aldrig förfalla helt (borsta i alla fall håret, borsta tänderna, fyll i dina ögonbryn)" skriver stjärnan i sitt öppna brev.

Hon avslutar med att poängtera hur viktigt det är att aldrig ta de små ögonblicken för givet i livet.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag