Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Veronica Maggio öppnar upp om kärlekslivet

För tidningen Plaza berättar artisten nu om hur hon hittat tillbaka sonens pappa.
Veronica Maggio hittade tillbaka till ex-pojkvännen, ifjol fick de sitt andra barn.
Foto: OLLE SPORRONG
I augusti ifjol höll hon en exklusiv spelning.
Foto: CLAUDIO BRESCIANI / TT / TT NYHETSBYRÅN

År 2011 tog Veronica Maggio hela Sverige med storm med ”Satan i gatan”, ett album fullt med låtar om kärlek och hjärtekross. 

Men utanför musiken har hon varit relativt tyst om sitt kärleksliv. 

För tidningen Plaza berättar artisten nu om hur hon hittat tillbaka till sonens pappa.

– Nu är nog den första gången som jag vet att jag är på ett bra ställe, säger hon.

Veronica Maggio, 40, har släppt otaliga med hits genom åren. ”Jag kommer”, ”Dumpa mig” och ”Tillfälligheter”, för att bara nämna några. Gemensamt för hennes låtar och album är att hon sjunger om kärlek.

Men den svenska popstjärnan har varit relativt tystlåten om sitt privatliv. Fram tills nu. I en lång intervju med magasinet Plaza berättar Veronica Maggio nu öppenhjärtigt och varmt om sitt kärleksliv. Men också om hur det var att bli mamma till sonen Bosse, samtidigt som hon släppte sitt bejublade album ”Satan i gatan”.

– Det var fullständigt kaos. Självklart var jag superglad att Bosse dök upp. Världens mysigaste människa. Det fanns en sorg och en skam att jag inte var med honom varje minut. Jag skämdes för att jag riktade mitt intresse på annat också, att jag var så inne i mitt jobb, säger hon i intervjun.

Hittade tillbaka till kärleken

Efter albumreleasen 2011 gick hennes karriär som på räls. Hon skördade framgångar på både Grammisgalan och P3 Guld. Men familjelivet spårade ur. Hon bröt upp med Bosses pappa. 

– Jag har fattat så dåliga beslut bara. Jag har ju samma pappa till mina barn men vi hade ett break på fem år däremellan. Låt oss kalla det för en paus... där vi verkligen träffade andra. Jag har nog alltid lockats till fel grejer, säger hon.

Det var en välbehövlig paus. Under tiden som singel sökte Veronica Maggio efter kickar. Hon drogs till människor som hon ”triggas av” eller ”triggar”. Det visade sig att hon var helt fel ute. Hon och ex-pojkvännen hittade tillbaka till varandra, och ifjol blev de föräldrar till dottern Ruth.

– Nu är nog den första gången som jag vet att jag är på ett bra ställe. Det är väl det enda vettiga kärleksbeslut jag fattat, att bli tillsammans med honom igen. 

Berghagens dolda stöd till Nielsen under ”Allsång på Skansen”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.