Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Veronica Maggios lycka – har gift sig i hemlighet

Maggio och Tull 2009.
Foto: Lizzie Larsson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Paret tillsammans på Rockbjörnen
Foto: Eero Hannukainen/TT / TT NYHETSBYRÅN
Veronica Maggio
Foto: CHRISTINE OLSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Bröllopslycka!

Veronica Maggio och kärleken Nils Tull har gift sig. 

Skulle du vilja gifta dig i hemlighet?

Popstjärnan Maggio, 40, och pojkvännen Nils Tull, 41, har en lång kärlekshistoria bakom sig. Paret blev tillsammans i slutet av 00-talet och 2010 fick de sonen Bosse tillsammans. Samtidigt som sonen föddes släppte hon också albumet ”Satan i gatan”, som hyllades till skyarna och spelades flitigt. 

Efter albumreleasen 2011 gick hennes karriär som på räls. Hon skördade framgångar på både Grammisgalan och P3 Guld. Samtidigt hon bröt upp med Nils Tull, som också arbetar som musiker under namnet Melo och har spelat i Hoffmaestro & Chraa.

– Jag har fattat så dåliga beslut bara. Jag har ju samma pappa till mina barn men vi hade ett break på fem år däremellan. Låt oss kalla det för en paus... där vi verkligen träffade andra. Jag har nog alltid lockats till fel grejer, sa hon i somras öppenhjärtigt i en intervju med Plaza

Veronica Maggio har gift sig

Det var en välbehövlig paus. Under tiden som singel sökte Veronica Maggio efter kickar. Hon drogs till människor som hon ”triggas av” eller ”triggar”. Det visade sig att hon var helt fel ute. Hon och ex-pojkvännen hittade tillbaka till varandra, och ifjol blev de föräldrar till dottern Ruth.

– Nu är nog den första gången som jag vet att jag är på ett bra ställe. Det är väl det enda vettiga kärleksbeslut jag fattat, att bli tillsammans med honom igen.

Nu har alltså Veronica Maggio och Nils Tull gift sig.

En person som deltog under bröllopet bekräftar för Expressen att det hölls i helgen. Veronica Maggio själv har inte delat några bilder offentligt.

Expressen har sökt Veronica Maggio.

Se mer:

Reuther om sitt genombrott i ”Kamikaze”: ”Får jag denna möjlighet?”  

Marie Reuther berättar om sin första stora roll som Julie i HBO:s första nordiska orginalserie.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.