Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Verkliga relationen mellan Kourtney och exet Scott

Kourtney Kardashian.
Foto: PLANET PHOTOS / STELLA PICTURES SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Scott Disick.
Foto: DEVONE BYRD, PACIFICCOASTNEWS / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Det har gått fem år sedan deras uppbrott, och i dag har Kourtney Kardashian och Scott Disick bättre relation än någonsin.

Efter uppbrottet har de fortsatt vara nära vänner, och Kardashian ses som en av anledningarna till att Sofia Richie valde att dumpa Disick tidigare i maj.

– Kourtney och Scott hade så roligt med barnen i Utah, och barnen vill att de ska göra familjeresor tillsammans oftare

Kourtney Kardashian och Scott Disick, 37, var tillsammans i nio år och fick tre barn tillsammans – Mason, 10, Penelope, 7 och Reign, 5. 2015 valde paret att gå skilda vägar, men har fortsatt haft en fin vänskapsrelation och haft delad vårdnad om barnen.

Nyligen gjorde Scott Disick och hans flickvän Sofia Richie slut, efter att Disick hamnat på rehab. Kourtney Kardashian verkar hjälpa till att stötta expartnern under den tuffa tiden, och när Disick fyllde 37 år åkte hela familjen i väg på semester till Utah.

– Kourtney och Scott hade så roligt med barnen i Utah, och barnen vill att de ska göra familjeresor tillsammans oftare. Scott är så glad att han och Kourtney kommer överens så bra och hur enkelt det är med henne. Det är underligt för alla andra, men inte för dem. De är verkligen som bästa vänner, säger en uppgiftslämnare till US Magazine.

”Scott flörtar alltid”

Tidigare källor menar att en av anledningarna till att Sofia Richie gjorde slut med Disick var hans nära relation med Kardashian, som aldrig välkomnade Richie in i familjen.

Men även om Scott Disck flörtar en del med exsambon, så är Kourtney Kardashian inte intresserad av mer än vänskap.

– Kourtney är inte intresserad av honom på ett romantiskt plan, men Scott flörtar alltid med henne och tycker att hon är snyggare än någonsin. Familjen älskar honom också och han är som en andra son för Kris Jenner, säger uppgiftslämnaren.

US Magazine-uppgiftslämnaren menar dock att Richie och Disick väntas hitta tillbaka till varandra.

– De har officiellt gjort slut, men Sofia har hållit kontakten med Scott. Det var inget bråk eller något dåligt som hände mellan dem. Sofia vill helt enkelt göra sin egen grej medan Scott fokuserar på sin hälsa. Sofia tycker att Scott har mycket för sig nu och tycker det är bättre att de är isär så han kan fokusera på sig själv. Hon bryr sig bara om hans bästa och det är främst det som låg bakom att de gjorde slut.

Fansens ilska mot Kim Kardashian

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.