Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Vendela Kirseboms nya unga kärlek

Vendela Kirsebom
Foto: Gunilla Sikström
Vendela Kirsebom
Foto: Daniel Sidenbladh

Den norska fotomodellen och skådespelaren Vendela Kirsebom, 50, har hittat kärleken.

Hon berättar nu om kärleken till "Paradise Hotel"-profilen Petter Pilgaard, 37.

– Det var en chock att så många var intresserade, säger hon till Se og Hør.

De kallas redan Norges nya "superpar". Supermodellen Vendela Kirsebom har förälskat sig i den 13 år yngre tidigare "Paradise Hotel"-vinnaren Petter Pilgaard.

För Se og Hør berättar hon om chocken över att paret fick så stor uppmärksamhet när en bild publicerades på dem.

– Att folk var så intresserade i vårt förhållande. Nej, det hade jag inte drömt om, säger Vendela Kirsebom, enligt Netteavisen.


LÄS MER: Supermodellen Vendela Kirsebom om sitt ursprung


Petter Pilgaarad och Vendelna Kirsebom i norska "Farmen"

Semester på Mallorca

De två har bland annat setts tillsammans under en semester i Palma på Mallorca. Där kunde de ses avnjuta en pool vid en lyxvilla i 50-miljonersklassen.

Där blev de stoppade i dörren när de anlände. Anledningen? Den tyska ägaren trodde att de skulle spela in en porrfilm i villan.

Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard träffades under inspelningen av kändisversionen av norska "Farmen" och många har under en tid undrat om de två är ett par. Något som de nu bekräftar.


LÄS MER: Vendela Kirsebom ny programledare för "Top Model"


"Intensivt"


– Det blir ju intensivt i "Farmen", speciellt när man bor så tätt inpå varandra och det finns lite mat. Vi hade våra gräl, säger Vendela Kirsebom enligt Se og Hør och fortsätter:

Petter Pilgaard berättar om sin starka kärlek till supermodellen.

– Det första jag tänker på när jag ser den här solnedgången är att jag har något vackrare bredvid mig. Och det säger väldigt mycket. Det är få saker som kan slå solnedgången här. Bara en, och det är Vendela, säger han.


Expressen har sökt Vendela Kirsebom.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.