Vendela Kirsebom Foto: Gunilla SikströmVendela Kirsebom Foto: Gunilla Sikström
Vendela Kirsebom Foto: Gunilla Sikström
Vendela Kirsebom Foto: Daniel SidenbladhVendela Kirsebom Foto: Daniel Sidenbladh
Vendela Kirsebom Foto: Daniel Sidenbladh

Vendela Kirseboms nya unga kärlek

Publicerad

Den norska fotomodellen och skådespelaren Vendela Kirsebom, 50, har hittat kärleken.

Hon berättar nu om kärleken till "Paradise Hotel"-profilen Petter Pilgaard, 37.

– Det var en chock att så många var intresserade, säger hon till Se og Hør.

De kallas redan Norges nya "superpar". Supermodellen Vendela Kirsebom har förälskat sig i den 13 år yngre tidigare "Paradise Hotel"-vinnaren Petter Pilgaard.

För Se og Hør berättar hon om chocken över att paret fick så stor uppmärksamhet när en bild publicerades på dem.

– Att folk var så intresserade i vårt förhållande. Nej, det hade jag inte drömt om, säger Vendela Kirsebom, enligt Netteavisen.

 

LÄS MER: Supermodellen Vendela Kirsebom om sitt ursprung

 

Petter Pilgaarad och Vendelna Kirsebom i norska "Farmen"

 

Semester på Mallorca

De två har bland annat setts tillsammans under en semester i Palma på Mallorca. Där kunde de ses avnjuta en pool vid en lyxvilla i 50-miljonersklassen.

Där blev de stoppade i dörren när de anlände. Anledningen? Den tyska ägaren trodde att de skulle spela in en porrfilm i villan.

Vendela Kirsebom och Petter Pilgaard träffades under inspelningen av kändisversionen av norska "Farmen" och många har under en tid undrat om de två är ett par. Något som de nu bekräftar.

 

LÄS MER: Vendela Kirsebom ny programledare för "Top Model"

 

"Intensivt"

 

– Det blir ju intensivt i "Farmen", speciellt när man bor så tätt inpå varandra och det finns lite mat. Vi hade våra gräl, säger Vendela Kirsebom enligt Se og Hør och fortsätter:

Petter Pilgaard berättar om sin starka kärlek till supermodellen.

– Det första jag tänker på när jag ser den här solnedgången är att jag har något vackrare bredvid mig. Och det säger väldigt mycket. Det är få saker som kan slå solnedgången här. Bara en, och det är Vendela, säger han.

 

Expressen har sökt Vendela Kirsebom.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag