Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Vem designar Kims bröllopsklänning?

På omslaget till Vogue bar Kim en klänning från Lanvin, nu är frågan vem som designar den riktiga bröllopsklänningen?
Bröllopet kommer enligt uppgifter att äga rum i Frankrike. Paret har besökt The Chateau, som finns utanför Paris och nu går det rykten om att det är där ceremonin ska hållas.
Kim har tidigare ett rekordkort äktenskap i sitt bagage med NBA-spelaren Kris Humphries. Då bar hon en klänning från Vera Wang. Foto: Planet Photos
Det spekuleras om att amerikanska Monique Lhuillier står för designen då dessa bröllopsklänningar är figurnära och smickrande – vilket man tror är prio ett för Kims drömklänning. Foto: Peter Michael Dills
I november valde "Mad men"-skådisen Jarred Harris brud Allegra Riggios en klänning från Monique Lhuillier.
Kim besökte Balmain i mitten av april, vilket så klart ökar spekulationerna om att det kan vara modehuset som hjälper stjärnan att designa drömklänningen. Foto: Bordenave-Moreau / Bestimage
I designerduellen nämns även Givenchys creative director Riccardo Tisci. Skådespelerskan Christina Ricci valde att gifta sig i Givenchy, efteråt la hon ut bilder på sig själv i klänningen på sitt Twitterkonto och verkade mer än nöjd.
1 / 7

De har valt varandra, de har valt plats, de har bjudit in gästerna.

Men den stora frågan inför Kim Kardashian och Kanye Wests bröllop är; vem designar bröllopsklänningen?

Daily Mail har sammanställt en lista på de mest troliga modehusen.

Det är förmodligen inte särskilt många som missat att det snart är dags för Kim Kardashian, 33, och Kanye West, 37, att säga "ja" till varandra vid bröllopsceremonin i Frankrike. Och absolut inte efter att paret i början av året prydde Vogues omslag iförda bröllopskläder.

Då hade Kim på sig en klänning från Lanvin, men den stora frågan som återstår är vilken designer som fått äran att designa den riktiga klänningen?

Det är inte första gången 33-åringen skrider fram till altaret, hon har ett rekordkort äktenskap i bagaget med NBA-spelaren Kris Humphries. Då bar hon en klänning från Vera Wang.

Valet är gjort

En källa nära Kardashian har avslöjat för E! News att stjärnan valt vilken klänning hon ska ha denna gång och Kim ska "älska den obeskrivligt mycket". Dock avslöjas inte vem som har designat den.

Daily Mail har sammanställt en lista på möjliga designers, och med på den finns amerikanska Monique Lhuillier som är känd för feminina och figursmickrande klänningar med mönster. När "Mad Men"-skådisen Jarred Harris gifte sig med sin Allegra Riggios i november valde bruden en vacker klänning från just Monique Lhuillier.

Så sent som i torsdags startade dock Kim nya spekulationer när hon landade i Los Angeles och hade en stor väska från Balmain med i sitt bagage. Enligt Daily Mail kan det tyda på att modehusets Olivier Rousteing skapat sagoklänningen.

Men samtidigt kan Balmain-bagaget även betyda att Kim hämtat upp sista minuten-kläder inför Met Costume Gala som arrangeras i New York på måndag.

"Marilyn Monroe i vår tid"

En annan möjlig designer för klänningen kan vara Givenchys creative director; Riccardo Tisci. Kardashian har tidigare använt sig av Tisci då han specialdesignat klänningar till dottern North West. För en tid sedan smickrade han dessutom Kim med att beskriva henne som "Marilyn Monroe i vår ålder" i en intervju med Sunday Times.

För bara ett år sedan så valde skådespelerskan Christina Ricci att gifta sig i en klänning från Givenchy.

Oavsett vem som designar klänningen är Daily Mails källor säkra på en sak: klänningen kommer utan tvekan att vara åtsittande och markera stjärnans kurvor.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!