På omslaget till Vogue bar Kim en klänning från Lanvin, nu är frågan vem som designar den riktiga bröllopsklänningen?På omslaget till Vogue bar Kim en klänning från Lanvin, nu är frågan vem som designar den riktiga bröllopsklänningen?
På omslaget till Vogue bar Kim en klänning från Lanvin, nu är frågan vem som designar den riktiga bröllopsklänningen?
Bröllopet kommer enligt uppgifter att äga rum i Frankrike. Paret har besökt The Chateau, som finns utanför Paris och nu går det rykten om att det är där ceremonin ska hållas.Bröllopet kommer enligt uppgifter att äga rum i Frankrike. Paret har besökt The Chateau, som finns utanför Paris och nu går det rykten om att det är där ceremonin ska hållas.
Bröllopet kommer enligt uppgifter att äga rum i Frankrike. Paret har besökt The Chateau, som finns utanför Paris och nu går det rykten om att det är där ceremonin ska hållas.
Kim har tidigare ett rekordkort äktenskap i sitt bagage med NBA-spelaren Kris Humphries. Då bar hon en klänning från Vera Wang. Foto: Planet PhotosKim har tidigare ett rekordkort äktenskap i sitt bagage med NBA-spelaren Kris Humphries. Då bar hon en klänning från Vera Wang. Foto: Planet Photos
Kim har tidigare ett rekordkort äktenskap i sitt bagage med NBA-spelaren Kris Humphries. Då bar hon en klänning från Vera Wang. Foto: Planet Photos
Det spekuleras om att amerikanska Monique Lhuillier står för designen då dessa bröllopsklänningar är figurnära och smickrande – vilket man tror är prio ett för Kims drömklänning. Foto: Peter Michael DillsDet spekuleras om att amerikanska Monique Lhuillier står för designen då dessa bröllopsklänningar är figurnära och smickrande – vilket man tror är prio ett för Kims drömklänning. Foto: Peter Michael Dills
Det spekuleras om att amerikanska Monique Lhuillier står för designen då dessa bröllopsklänningar är figurnära och smickrande – vilket man tror är prio ett för Kims drömklänning. Foto: Peter Michael Dills
I november valde "Mad men"-skådisen Jarred Harris brud Allegra Riggios en klänning från Monique Lhuillier.I november valde "Mad men"-skådisen Jarred Harris brud Allegra Riggios en klänning från Monique Lhuillier.
I november valde "Mad men"-skådisen Jarred Harris brud Allegra Riggios en klänning från Monique Lhuillier.
Kim besökte Balmain i mitten av april, vilket så klart ökar spekulationerna om att det kan vara modehuset som hjälper stjärnan att designa drömklänningen. Foto: Bordenave-Moreau / BestimageKim besökte Balmain i mitten av april, vilket så klart ökar spekulationerna om att det kan vara modehuset som hjälper stjärnan att designa drömklänningen. Foto: Bordenave-Moreau / Bestimage
Kim besökte Balmain i mitten av april, vilket så klart ökar spekulationerna om att det kan vara modehuset som hjälper stjärnan att designa drömklänningen. Foto: Bordenave-Moreau / Bestimage
I designerduellen nämns även Givenchys creative director Riccardo Tisci. Skådespelerskan Christina Ricci valde att gifta sig i Givenchy, efteråt la hon ut bilder på sig själv i klänningen på sitt Twitterkonto och verkade mer än nöjd.I designerduellen nämns även Givenchys creative director Riccardo Tisci. Skådespelerskan Christina Ricci valde att gifta sig i Givenchy, efteråt la hon ut bilder på sig själv i klänningen på sitt Twitterkonto och verkade mer än nöjd.
I designerduellen nämns även Givenchys creative director Riccardo Tisci. Skådespelerskan Christina Ricci valde att gifta sig i Givenchy, efteråt la hon ut bilder på sig själv i klänningen på sitt Twitterkonto och verkade mer än nöjd.

Vem designar Kims bröllopsklänning?

Publicerad

De har valt varandra, de har valt plats, de har bjudit in gästerna.

Men den stora frågan inför Kim Kardashian och Kanye Wests bröllop är; vem designar bröllopsklänningen?

Daily Mail har sammanställt en lista på de mest troliga modehusen.

Det är förmodligen inte särskilt många som missat att det snart är dags för Kim Kardashian, 33, och Kanye West, 37, att säga "ja" till varandra vid bröllopsceremonin i Frankrike. Och absolut inte efter att paret i början av året prydde Vogues omslag iförda bröllopskläder.

Då hade Kim på sig en klänning från Lanvin, men den stora frågan som återstår är vilken designer som fått äran att designa den riktiga klänningen?

Det är inte första gången 33-åringen skrider fram till altaret, hon har ett rekordkort äktenskap i bagaget med NBA-spelaren Kris Humphries. Då bar hon en klänning från Vera Wang.

Valet är gjort

En källa nära Kardashian har avslöjat för E! News att stjärnan valt vilken klänning hon ska ha denna gång och Kim ska "älska den obeskrivligt mycket". Dock avslöjas inte vem som har designat den.

Daily Mail har sammanställt en lista på möjliga designers, och med på den finns amerikanska Monique Lhuillier som är känd för feminina och figursmickrande klänningar med mönster. När "Mad Men"-skådisen Jarred Harris gifte sig med sin Allegra Riggios i november valde bruden en vacker klänning från just Monique Lhuillier.

Så sent som i torsdags startade dock Kim nya spekulationer när hon landade i Los Angeles och hade en stor väska från Balmain med i sitt bagage. Enligt Daily Mail kan det tyda på att modehusets Olivier Rousteing skapat sagoklänningen.

Men samtidigt kan Balmain-bagaget även betyda att Kim hämtat upp sista minuten-kläder inför Met Costume Gala som arrangeras i New York på måndag.

"Marilyn Monroe i vår tid"

En annan möjlig designer för klänningen kan vara Givenchys creative director; Riccardo Tisci. Kardashian har tidigare använt sig av Tisci då han specialdesignat klänningar till dottern North West. För en tid sedan smickrade han dessutom Kim med att beskriva henne som "Marilyn Monroe i vår ålder" i en intervju med Sunday Times.

För bara ett år sedan så valde skådespelerskan Christina Ricci att gifta sig i en klänning från Givenchy.

Oavsett vem som designar klänningen är Daily Mails källor säkra på en sak: klänningen kommer utan tvekan att vara åtsittande och markera stjärnans kurvor.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag